• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Adoptimi i fëmijëve....

Jeni pro Adoptimit

• Gjithsej votues
    28
Po ti pse mba replay?
Ku e pe përgjigjen time?
Me çtë drejtë më bën replay dhe më ven kushte ?
Pse duhet me qenë dakord me ty në çdo gjë?
Pse nuk jep një mendim të hajrit pa ofenduar?
E sa e sa pse kam por kam frikë se do ikësh off nga nervat?
Me adopto dhe me rrit vete duke me dhene gji. ?

E para nuk ik off nga nervat!
Ashtu ju duket juve, se ju pëlqen me ju ndjek ritmin tuaj!
Ku ishte ofendimi, dhe ku u ndjeve e ofendume se nuk thash asgja për ofendim!
Ti tregove pak diskriminim

Në fakt nuk ka t'baj me ken dakort poor mënyra se si e ke shkrujt.
Edhe dit të mbarë!
Lol
Skam shkrujt asgjë mbi adoptimin.
Sa mbo moral mu adopto një mace pra e krefja mustaqet?

Lol
Skam shkrujt asgjë mbi adoptimin.
Sa mbo moral mu adopto një mace pra e krefja mustaqet?
A asht tem adoptimi, praaaa ti e ke ba të till pytjen!
Ta tham unë see fmit e tillë @Rrelse t"japinnnn jet e dashnii!
S'kam nevoj t'baj moral tan ja bajm vetes, e reflektojm!

Un vdes per femijet . Sikur te mundesha do beja nje ekip . A kam ? Ska rendesi!
A do adoptoja ?
un kam rrit cunin e motres ( nipin tim pra ) qe e kemi adoptuar. E dua me shume se gjithcka ne bote . Ai merr me shume Dashuri se gjithe nipa/mbesa qe kam madje ai akoma se di qe Eshte i adoptuar e ska per ta marre vesht kurre.

lum ai/ajo qe i fal buzeqeshje e lumturi nje femije qe ja kan mohuar dicka te tille dashje/padashje. ?

P.s ky eshte postimi lm i pare dhe i fundit ne kte teme . Me preku aq sa ndava Dicka personale lexohemi ne tema te tjera .

Prandaj u habita dhe une...se nvend qe te jepje arsyet per PO-ne tende u morre me JO-ne time(ose te kujtdo qe mund ta kishe vendosur)
Shpejegim:Nuk mendoj se do i falja dot dashurine qe nje femije mer nga prindi natyral..sepse gjaku mbetet gjaku...jo se eshte problem ta mbash e ta rritesh...une e mendoj me thelle
Do me adoptosh mua?:p

Un vdes per femijet . Sikur te mundesha do beja nje ekip . A kam ? Ska rendesi!
A do adoptoja ?
un kam rrit cunin e motres ( nipin tim pra ) qe e kemi adoptuar. E dua me shume se gjithcka ne bote . Ai merr me shume Dashuri se gjithe nipa/mbesa qe kam madje ai akoma se di qe Eshte i adoptuar e ska per ta marre vesht kurre.

lum ai/ajo qe i fal buzeqeshje e lumturi nje femije qe ja kan mohuar dicka te tille dashje/padashje. ?

P.s ky eshte postimi lm i pare dhe i fundit ne kte teme . Me preku aq sa ndava Dicka personale lexohemi ne tema te tjera .
??????
Ndaj duhet t'jena të kujdeshem se si shprehena e flasim, sidomos ndër tema që jan kaq delikate.
Se dasht pa dasht vrasim njerz.
Edhe unë kam në rrethin tim një njeri pa prindër që e kan lan në jetimore.
E që tesh asht njeri sh i afërt i joni.
Kto të japin ma shum dashni se u ka mungu ??..
Nga kto gjana unê ju dal kundra , se prekni aty ku dhemb ma shum.
Të përshëndes.

Back
Lartë