• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A vdes dashuria?

Kurre, gjersa deshira per ta ndjere eshte aty, thjeshte nje shkendije e merr flake besoj une, ndoshta gabohem se di!

Me qarte e shpjegojne ata qe kane shume experienca ne jeten e tyre!

Kurre, gjersa deshira per ta ndjere eshte aty, thjeshte nje shkendije e merr flake besoj une, ndoshta gabohem se di!

Me qarte e shpjegojne ata qe kane shume experienca ne jeten e tyre!
Ata qe kan experienca nuk kan pasur dashuri por vetem numra,,nese flasim per dashuri te vertet besoj se vec njeher ndodh ne jete dhe dashuria nuk jan fluturat e barkut qe shpesh genjejm veten ato jan emocionet qe kurojn plaget tona....

Hap nji teme me mire me kete pyetje, sepse ke bere pyetjen shume here!
Më eliminojnë po ta hap si tem???.
E them se sot asht realitetit fatkeqsisht!
Edhe jan ato që mbajn ligjerata dashniet.
Ahh prit se tradhëti asht edhe kur ne i fshijm sms që bashkëshorti/ja , partneri/ja mos ti lexoj.???

Unë ja kam tregu pswordet kshu jam ok??.?

Dashuria vdes kur ne e shuajme ..mur ne nuk ndjejme me ...derisa personi te jete ne ahpirtin tone ..ne mendjen tone ajo nuk vdes kurre

Une mendoj qe ne momentin qe dashuria vdes ke kry pune si njeri je cop mishi 🛸

Back
Lartë