• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A thua cili është më i keq: Ai që i barti fjalët e këqija te ti, apo Ai që i tha?!

Kresha

A pretty face can never trick me
S-Mod
LV
0

Shprehni mendimet e juaja miq

Cili mendoni se eshte me i keq:

A thua cili është më i keq:
Ai që i barti fjalët e këqija te ti, apo
Ai që i tha?!

Te dy kane fajet e veta ...ai qe flet e shan normal eshte pa karakter por dhe ai qe i çon andej ketej nuk eshte me i mire ...thjesht eshte ndihmesi i tij

Une mendoj se bartesi eshte me i keq, sepse ai po e ndihmon mbjelljen e konfliktit

Fjala nga nisja e deri te përfundimi, mer shumë forma dhe e ndryshon të gjithë historine. Ndaj, ai/ajo që i beson dhe vepron në bazë të asaj që i është përcjellë.

Po ai që i mbart ose i shpërndan tek të tjerët. Cfar do lloj gjëje të thot dikush si të mir si të keqe është me mir ta thot në fytyr.

Back
Lartë