• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A thu ca kisha bo un pa ju

Do e kisha pyetur glaukun ku je :p

Mos kërko shumë nga jeta
Pse jeta quhesh ????. Te tregoj dicka ? Kur kam qene ne klase te pare ne tha dikushi ! Nqs do te arrish ne maj te malit syno yjet. Keshtu qe dije qe e kam arritur majen e malit “99% te gjerave neper tema i them me shaka “ dhe ate 1% dije qe e kupton kushdo kur jam serjoz ???

Pse jeta quhesh ????. Te tregoj dicka ? Kur kam qene ne klase te pare ne tha dikushi ! Nqs do te arrish ne maj te malit syno yjet. Keshtu qe dije qe e kam arritur majen e malit “99% te gjerave neper tema i them me shaka “ dhe ate 1% dije qe e kupton kushdo kur jam serjoz ???
Bravo ?

Back
Lartë