• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A quhet tradhëti bisedat dhe puthjet në virtualitet ?

gjume tani mjafte folem kot se me fjale ne mooo te gjithe hahahahaha me vepra sikush sheh shtepin d vet hahahahahahhahahahhahhahah???

Asgje nuk kam kuptuar nga te gjitha sa lexova me lart?
Me emojis eshte thjeshte respekti apo afrimiteti qe ke me dike, thjeshte se e ke xhan!
"Ndersa dhuron emocionet, ndjenjat tua ne ludo sikur thoni ju" apo neper pv te forumit me biseda ndjenjash sa me njerin e me tjetrin, mbajeni se tradheti eshte?
Emocionet dhe fjalet e dashurise ushqejne shpirtin dhe kete nuk mund ta besh me ke te dale perpara apo me kedo!
Shaka ok do bejme se atehere po nuk e kuptuam qe eshte nje shaka ke skadu prz.
Sa fjale aq te mira te kemi te gjithe dhe per mua dashuria, ndjenjat dhe fjalet e shpirtit jane te shenjta e nese je i/e lidhur ose i/e martuar dhe i shperndan me kedo dhe kudo eshte tradheti, kaq di une, gje qe une jam vetem dhe se bej dot nese nuk ma thote shpirti!
Kam luajtur ludo dhe kam biseduar pv si te rritur ne mendje, ne menyre njerezore, intelektuale dhe i falenderoj per bisedat shoqerore dhe cilesore kedo,por asgje me shume kurreeeee!
Ju uroj te kaloni gezueshem dhe gjithkush sikur i do zemra?

Kjo tema duhet me u pa ne 2 kend veshtrime
Kendveshtrimi pare eshte se , cdo njeri nga ne nuk e pranon dicka te till nuk tradhtojm
Kendveshtrimi dyte eshte kur prekesh fizikisht quhet tradhti e plote , virtualiteti eshte gjys tradhtie. Ju puq fort

Back
Lartë