Do digjet ne ferr edhe ky ??Sdin me hap tema ky jo ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do digjet ne ferr edhe ky ??Sdin me hap tema ky jo ?
????? E bejme tek e tek sna sheh njeri ?????Jo vlla jo , nuk tradhetoj dot ne prani te burrit ?![]()
ha pershesh me mire futja gjumit hahahahhahahahahahahaha????? Ka vajt keq mhb
U percelloft jarebi çna bani ne kto ore tvonaDo digjet ne ferr edhe ky ??
tradheti me qeshje ????????????????Hahahahhahahha
Po kur qeshim qa quhet??
Une beqar jam e kam terezi ???ha pershesh me mire futja gjumit hahahahhahahahahahahaha
Mire cna boni, po sna puth me njeri ??U percelloft jarebi çna bani ne kto ore tvona
??? kte harroje tiMire cna boni, po sna puth me njeri ??
Si o tek e tek ? ?Ta qes burrin jasht pergjumesht ne shi ? ????????? E bejme tek e tek sna sheh njeri ?????
e mir hudh batanije shume se ftoht ?????prit nje here more se deri dje thote je I martu hahahahha????Une beqar jam e kam terezi ???
Me te qeshme me lottradheti me qeshje ????????????????
loti vuuuuuuuu uji dete hahahahahahahhahahahahahahahahahahahMe te qeshme me lot
Tradheti me dridhje,mos qesh me ze ti ??Hahahahhahahha
Po kur qeshim qa quhet??
Mos e vri mendjen ??? shoku mire ne dite te veshtire@The Joker kemi njoni tjetrin ??
??? un me dridhje qesh gjithmon he medetTradheti me dridhje,mos qesh me ze ti ??
Si do i lash gjithe kto mekate qofsh ti qe je ????? un me dridhje qesh gjithmon he medet
Sipas seksologe Suzit nuk zhvirgjerohesh ??Tradheti quhet vetem live, ball per ball etj etj
A quhesh i/e zhvirgjeruar kur merresh ne virtualitet?