??Patjeter që quhet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
??Patjeter që quhet.
Si e shpjego ti kte ?Patjeter që quhet.
Te drejte ka ajo po se pranojme ne se sna puth njeri me LoLSi e shpjego ti kte ?
Po te jet ashtu imagjino sa puthjet i merr Byonce deri sot do ishte ngel pa martu e buzet ju kishin thar pa prek buz liveTe drejte ka ajo po se pranojme ne se sna puth njeri me LoL
Ti mire e ke vetem se je tu ngaterru pak Beyoncen me Bedrien ?Po te jet ashtu imagjino sa puthjet i merr Byonce deri sot do ishte ngel pa martu e buzet ju kishin thar pa prek buz live![]()
E shpjegoj që nëse ti je i martuar dhe futesh pv me dikë puthje e gjona esht tradhti sepse sesht tradhtija vetem fizikeSi e shpjego ti kte ?
Une pa e kafshu se LlogaritiE shpjegoj që nëse ti je i martuar dhe futesh pv me dikë puthje e gjona esht tradhti sepse sesht tradhtija vetem fizike
Unë e llogariti sepse nëse mua më ke te dashur apo grua dhe i jep kohën dikujt tjeter normale pra qe esht tradhti dhe te vlersoj me 0
Dakort hahahahhaha
Guxo e thu sjam ? do te hiqet e kuqja ?Dakort hahahahhaha
Sa gabim I flisni ca fjale LoLGuxo e thu sjam ? do te hiqet e kuqja ?
Hmmmm ti e paske nje fije tolerance me duket ?Hmmm drejt atij dretimi eshte .
Minimumin hmmmmHmmmm ti e paske nje fije tolerance me duket ?
Hmmmm thu kshu nga qe je beqare po kur te martohesh do e shohim tolerancen ?Minimumin hmmmm