Kshu kot se e meritoni... Mendoj se nje mashkull qan vetem kur ska rrugdalje tjeter sidomos para nje femre ... Kur i ka ber t keqijat dhe mendon se me lotet e ti mund ti falet cdo gje..Mir qe qajm po pse te plasim se kuptoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kshu kot se e meritoni... Mendoj se nje mashkull qan vetem kur ska rrugdalje tjeter sidomos para nje femre ... Kur i ka ber t keqijat dhe mendon se me lotet e ti mund ti falet cdo gje..Mir qe qajm po pse te plasim se kuptoj?
Sa e zgjuar je moj dreq?Kshu kot se e meritoni... Mendoj se nje mashkull qan vetem kur ska rrugdalje tjeter sidomos para nje femre ... Kur i ka ber t keqijat dhe mendon se me lotet e ti mund ti falet cdo gje..
Mos ironizo me zgjuarsin timeSa e zgjuar je moj dreq?
Ca esht kjo ironizo moj se nuk e kuptoj?!?Mos ironizo me zgjuarsin time
Pse gjynaf o trans pa ****?O pasivo sa gjynah ?
Ooooooo pasiv cjan kto qe mthu reeeeeePse gjynaf o trans pa ****?
Pse ca je ti vlla re?Ooooooo pasiv cjan kto qe mthu reeeeee
????????Pse ca je ti vlla re?
E mora vesh u are my bro ?????????
Nga se qan ky vorfni o anabel nga pija apo nga dashnia??
Dashnija lale,mungesa e dikujt?Nga se qan ky vorfni o anabel nga pija apo nga dashnia??
A gamori drreqit s nuk vum men njeher kto rob ncncnc?Dashnija lale,mungesa e dikujt?
Tja fusesh i shpull ktij ? a qan burri re