Sa bukur flet per dashurine ti Perla?Nuk eshte bluze ne garderoben tende! Nuk mund te jesh as ti prone e atij dhe as ai prone e jotja!
Kshu qe lufto per te ndryshuar kete koncept qe ke
Ku e ke bere shkollen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa bukur flet per dashurine ti Perla?Nuk eshte bluze ne garderoben tende! Nuk mund te jesh as ti prone e atij dhe as ai prone e jotja!
Ku pe dashuri ketu o Punk?Sa bukur flet per dashurine ti Perla?
Ku e ke bere shkollen?
Koha nuk eshte faktor... koha eshte koncept?Iluzion eshte kalon shpejt?
Ateher pse i thua.bashkshorti im por thuaj bashkshorti i mohalles?Nuk eshte bluze ne garderoben tende! Nuk mund te jesh as ti prone e atij dhe as ai prone e jotja!
Cdo gje eshte dashuri... edhe e folura me vete?Ku pe dashuri ketu o Punk?
Ty dhe matematika Te duket dashuri?
Heu??Koha nuk eshte faktor... koha eshte koncept?
Jemi te destinuar te perjetojme cdo sekonde qe kalon.... step by step?
Bashkshort jo pron ka dallim.Ateher pse i thua.bashkshorti im por thuaj bashkshorti i mohalles?
Nuk keni pare gje akoma??Heu??
Qeke dhe shekspir ti, na qite me te miren tate.?
Qit te pakten anen e mire jo ate te palacos.??Nuk keni pare gje akoma??
Goca ke koncept te gabuar! Vetem pse ndan nje cope leter dhe nje firme ne gjendjen civile nuk e ben ate pronen tende!Ateher pse i thua.bashkshorti im por thuaj bashkshorti i mohalles?
Palacoja eshte ana jone me e mire... ajo ane qe na merzit dhe na ben te qeshim me te njekohesisht, e dashur Mignone?Qit te pakten anen e mire jo ate te palacos.??
Okay Shakespeare ?Cdo gje eshte dashuri... edhe e folura me vete?
Ja psh , une kur flas me vete flas gjithmone me dashuri , madje edhe kur i bertas vetes?
Be my Desdemone?Okay Shakespeare ?
Ti ke mendimin tend une timin.jam Ok jam me jeten time e sme duhehet mendimo mohallesGoca ke koncept te gabuar! Vetem pse ndan nje cope leter dhe nje firme ne gjendjen civile nuk e ben ate pronen tende!
Dhe martesen e ke kuptuar gabim….
njerezit qe mendojne si ti nuk pranojne dot ndarje dhe divorce, direkt kapin hanxharin sepse e shofin bashkeshortin apo bashkeshorten si prone te tyre.
kshu thuaj mahalles
UrimeTi ke mendimin tend une timin.jam Ok jam me jeten time e sme duhehet mendimo mohalleshanxhare e spata sbejn pune te une ..
Im the one who cuts your wings?
Pa cenuar personalitetin e tjetrit.Palacoja eshte ana jone me e mire... ajo ane qe na merzit dhe na ben te qeshim me te njekohesisht, e dashur Mignone?