• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A njeh dashuria moshë?

J

Jo te gjithe kane mendimin si ti tpakten sa i perket moshes :)
Flas pa interesat personale.. ndjenjat nuk udhëhiqen , por të udhëzojnë :)
Nëse pastaj , përshin interesin jo vetëm mosha , por fillojnë të gjitha nga pak të bëhen problem.

Njeh, njeh, te pakten sa me perket mua.. Jam shume selektiv dhe rigoroz ne keto pune. :p

Dashuria, fe, moshè, ngjyrè
Èshtè si kjo psh: sa të ngjashme janë (si fjalëformim) fjalët 'tru', 'trup' dhe 'turp'.

Disa për shembull në jetë përdorin trurin, disa të tjerë qē s'kanë trurin përdorin trupin dhe... turpin e hanë mè buk.:p:p:p
Ps; modeste:D

U martofsh me nje kinez pa tru, me trup te vogel dhe qe s'ka pike turpi. :p

mendoj qe njeh moshe dhe ngjyre pasi rastet e ketyre dashurive jane shum te pakte ne krahasim me rastet e tjera,dashuria nuk njeh fe pasi rastet ku feja eshte pengese jan me te rralla se rastet ku nuk merret per baze.

U martofsh me nje kinez pa tru, me trup te vogel dhe qe s'ka pike turpi. :p
Lol. Marrsh shoqeruesen e pare te kinezit:D

Per te marr nuk e marr, por per heqje fiksimi me qe me ka ngelur si pyke fakti qe s'kam pasur kurre nje aziatike. :p

Per te marr nuk e marr, por per heqje fiksimi me qe me ka ngelur si pyke fakti qe s'kam pasur kurre nje aziatike. :p
Ath as ti snjeh moshe fe e ngjyre.:p

Po flasim per dashurine apo per "dashuricka" ? :D

Btw, moshe njoh.. Over 40 nuk i dua :p

Jo, nuk ka dashuri, dashuria nuk ekziston, është diçka kimike që i tërheq njerzit me njëri-tjetrin dhe kjo është e provuar shkencërisht.
Kjo kimi ndodh shumë herë gjatë gjithë jetës.
Nëse pyetja do ishte për kiminë mes dy personave, do përgjigjesha "po" ekziston kimia mes dy personave dhe është shumë e fortë me raste. arsyeja: më ka ndodhur :p

Dashuria, fe, moshè, ngjyrè
Èshtè si kjo psh: sa të ngjashme janë (si fjalëformim) fjalët 'tru', 'trup' dhe 'turp'.

Disa për shembull në jetë përdorin trurin, disa të tjerë qē s'kanë trurin përdorin trupin dhe... turpin e hanë mè buk.:p:p:p
Ps; modeste:D
Hajde mendime hajde:p

Besoni te shprehja:Dashuria nuk njeh moshe,fe,ngjyre??? Po ose jo dhe argumentojeni Pse?
Jo..
Nuk do bija ne dashuri me dike qe esht ndryshe nga un qoft feja,mosha,krahina .
Nuk funksionon tek un kjo thenie,e kam provuar dhe ka deshtuar.

Back
Lartë