Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ca flet e goc, une dashuroj vetem mbi 40 megjithse jam 33 ! ?Ju ka ndodhur qe te dashuroheni disa vite me perpara jush patneri mendoni se dashuria nuk njef mosh e mosha esht vetem disa nr .. apo esht esht justifikim i nje ndarje ...pa dashuri ....
? https://www.**************.com/images/smilies/remykiss.gif
Pra ju ftojm te diskutojm , dhe ne qofte se ju keni ndonje fakt nga jeta reale na e ndani me ne ...ose ndonje lidhje qe ndoshta ka triumfuar ?
A tka ec te pakten kjo la rendesi ?Ca flet e goc, une dashuroj vetem mbi 40 megjithse jam 33 ! ?
pardon e !
Lidhjet qe jan disa vite me medha se patneri...... cfr mendimi ke ti cdo do beje neseol e doje dike por do ishte me i madh se ty ...a do luftojeSe kuptova?
Haahhaha une bereqaves ?A tka ec te pakten kjo la rendesi ?
@Itss_Girl a do luftoje ti per ate me shpata thot ?Lidhjet qe jan disa vite me medha se patneri...... cfr mendimi ke ti cdo do beje neseol e doje dike por do ishte me i madh se ty ...a do luftoje
Me te madh e kam partnerin uneLidhjet qe jan disa vite me medha se patneri...... cfr mendimi ke ti cdo do beje neseol e doje dike por do ishte me i madh se ty ...a do luftoje
Sdi kshu une?@Itss_Girl a do luftoje ti per ate me shpata thot ?
Edhe une kshu mendoj ...rritemi bashke fundja asnjer nuk iken ajo embelsia qe ndihesh si femij ne krahet e mashkullit qe do e kur mashkullit i duket ......se sbon jo ti je e re ...une plakem me para ktej andej cfr mendin se esht kjoMe te madh e kam partnerin une
Sigurisht qe do e doja Dhe do e dua tan jeten nese zoti e ka shkrujt me kan bashke
Inshallah!
Me pelqen se e kam partnerin me te rritur sepse e kam me te pjekur dhe me meson dhe me rrit drejt te mires
Do luftoj perballe cdokujt po qe nevoja ?
Se di e kerkova e se gjeta bashkoje o zmr po deshe ska prbJo nuk njeh moshë
Por një teme e tille ekziston
Se di e kerkova e se gjeta bashkoje o zmr po deshe ska prb
Se di pasi partneri im nuk e ka dicka idjote ne mendje.Edhe une kshu mendoj ...rritemi bashke fundja asnjer nuk iken ajo embelsia qe ndihesh si femij ne krahet e mashkullit qe do e kur mashkullit i duket ......se sbon jo ti je e re ...une plakem me para ktej andej cfr mendin se esht kjo
Shum dakort jam ... ?aman ne teori kshu thon tgjith praktik ngelin ?Sedi, nuk e kam perjetu moshen e madhe shum ose Diferencen e madhe madhe por se di se gjykoj dot kte pjes.
Nese jep mendimin personal: Nuk duhet pasur moshe ne dashuri, vetem qe femra duhet te jet me e madhe ne ate rast, sepse mashkulli plaket me shpejt!
Edhe po nuk eci, me tshtyme me 3-4 çuna e çojm i bojm servis! ?A tka ec te pakten kjo la rendesi ?
Larg qoft ?Edhe po nuk eci, me tshtyme me 3-4 çuna e çojm i bojm servis! ?