• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A ndikon arsimimi në një lidhje?

une mendoj qe ka shume lidhje, tashti qe ka raste lidhjeje atipike jam ndakort.

por ne fund te fundit tenxherja don kapakun e vet...?

jo te zan sherri me ma vra lopen ?

skam besim, nje here ja fut gjilpanen lopes ehehe e kush te tha qe sma fut edhe mu ...?

Une psh do me pelqente Cobanesh se vec ate di te bej,
ne skemi pasur mundesi te shkojme ne shkolle se duhej te Ruanim Lopet

Ps: Tema
JO :lolx:

Nuk mund te replikosh me "budallain". Mendoj qe ka shume rendesi sic eshte shprehur dhe @Zana me lart qe duhet njefare balancimi ne keto lidhje. Ne momentet e para ndoshta mund te jesh i verbuar nga dashuria por gjate jetes do lindin me siguri shume konflikte qe padyshim do kishin ndikim te madh.

Wtf ?
Çne une qe i pajtohem mendimit te zonjes ne fjale?

Normalisht qe po,nje njeri i arsimuar nuk mund te pershtatet apsolutisht me dike te paarsimuar,do kete gjithmon kontradikta njohurish dhe IQ.

Back
Lartë