• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A mund të kthehet miqësia në dashuri?

Varet...
Por shpesh kemi degjuar raste qe nga nje miqesi kane lindur dashuri te pastra e te sinqerta!

• Pëlqej
Reactions: .
Zgjidh nje dashuri qe te jep besim dhe jo dyshim.....ngrohtesi dhe jo frike......!!!
Kush mē mirē se ta fal miku kētē lloj dashurie.
Mendoj qē kthehet e oj tē kthyere.

Po edhe dashuria , si miqësi fillon :)
Sigurisht që po , madje mund të jetë më e plotësuar se njeh tjetrin , i ke parë reagimet e tij / saj në situata të ndryshme.

Miqesia ne dashuri patjeter qe mund te kthehet,por nje dashuri e mbaruar ne miqesi nuk e besoj.Edhe nese ndodh do te jet e njeanshme mendoj :)

Miqesia ne dashuri patjeter qe mund te kthehet,por nje dashuri e mbaruar ne miqesi nuk e besoj.Edhe nese ndodh do te jet e njeanshme mendoj :)
Mund qe dashuria te perfundoj dhe te ngelin vetem frienda with benefits ?

Nji miqesi e ngushte eshte fantastike per te dy palet te kthehet ne dashuri..........

Ndersa dashuria ne miqesi ??? Jo kurre!!!!!!!!!!!!!!!

Personalisht e kam te pamundur te te shoh dike qe e kam puthur e i kam dhene nga ndjenja ime......... ne krahet e tjeter kujt....

Kurreeeeeeeeeeee

Po,por sesht dashuri e sinqert.
Cdo dashuri me shoqeri fillon,se slidhen njerezit si ne ajer me shikim tpar.
Kshuqe "dashuria" dashuri mbetet.

Back
Lartë