• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A mund te dashurohesh me nje person vetem virtualisht?

Fiore

Ikur larg.....
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Une mendoj qe terheqje mund te kete po dashuria ka nje tjeter kuptim...
Ju si mendoni?

Ja ku erdhi dhe dashuria virtuale?

Une mendoj qe terheqje mund te kete po dashuria ka nje tjeter kuptim...
Ju si mendoni?
Terhqja, besoj se pas takimeve qe mund te besh pas virtualitetit, kthehet ne Dashuri. Madje besoj nese gjithcka shkon ok, dhe pas takimeve qe mund te besh me dike qe e ke njohur virtualishte, lidhja ( dashuria ) behet me e forte. Kjo tregon qe je Dashuruar me ate person ne çdo aspekt, karakter, aparence!

Lexova para disa kohesh diku qe ne studim amerikan qe ishte bere, martesat qe kishin ardhur nga rrjetet sociale, me statistika kishin nr me te ulet te divorceve ne krahasim me njohjet reale.

Une e kam te veshtire ta besoj dashurine virtuale @Clark
Pasi ne virtualitet ne, njerezit shfaqemi si duam jo si jemi ne shumten e rasteve!

Back
Lartë