Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
She she kjo sikur ka dashuru 700 her bon?Mbase!
AMA DASHURIA PARE SHARROHET!
Thash mbase o shejtanShe she kjo sikur ka dashuru 700 her bon?
???❤❤?Unë e di sa e vështirë është të humbësh dikë!
Por gjithsesi, jeta vazhdon me ecejaket e veta.
Dhe pse në shpirt, ka gjithmonë diçka për t' u kujtuar.
A harruar?
Vetem se heren tjeter eshte me e veshtire, te besosh, te pranosh, sepse ke frike mos drogohet, luan bixhoz, eshte mashtrues,dembel, hajdut, rrugac!
Dhe jeta kerkon nje shok te mire qe te ndash si te miren edhe te keqen, por larg veseve.
Babi im thote: nje njeri me vese dhe maskara ne te gjitha menyrat, te shet dhe ty nje dite!
Por qe besoj se gjejme dashurine e vertete, ate me te cilen do kalojme jeten?![]()
sdi as si ti bosh urimin???Kom i shok si shkoj mo ndasem 6 here ka bo dasem ?
Na griu prz e modh me qoka une 1 here i kom shku nlokal se heret e tjera flm i kom cu qoke por si coj mo as qoke ?sdi as si ti bosh urimin???
Edhe nji vajz nga klasa ime, pz e mbaj mend na ka than që ishte më një, pastaj me një tjr, edhe një tjr, edhe në fund u fejua me një tjetër e u nda , tani s'di gja ça asht ba me te ??Kom i shok si shkoj mo ndasem 6 here ka bo dasem ?
E kane zemren si ato prizat treshe ?Edhe nji vajz nga klasa ime, pz e mbaj mend na ka than që ishte më një, pastaj me një tjr, edhe një tjr, edhe në fund u fejua me një tjetër e u nda , tani s'di gja ça asht ba me te ??
Pyes veten çf zmr kan kto njerz ???
?????hahahahahahaE kane zemren si ato prizat treshe ?
Po prz se di eshte jeta vet tbojn ca den por mos ccoj mo qoka un edhe shnet ?Edhe nji vajz nga klasa ime, pz e mbaj mend na ka than që ishte më një, pastaj me një tjr, edhe një tjr, edhe në fund u fejua me një tjetër e u nda , tani s'di gja ça asht ba me te ??
Pyes veten çf zmr kan kto njerz ???