• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A Keni Qene Pre e Bullizmit Ne Te Kaluaren?

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Personalisht jo por jam gjendur disa her ne situat te tille tek te panjohur dhe sme ka ardhur aspak mire.
Qe te ushtrosh nje dhune psikologjike ose fizike vazhdimisht nga nje grup individesh kundrejt nje individi tjeter,eshte e turpshme.
Edhe pse mu d te jet agresiv personi ne fjale.
Ju si mendoni a keni qen pre e bullizmit apo prezent ne raste te tilla?

Po kam qen në shkoll të mesme.
Kisha nja dy çuna ne klas që me ofendonin per peshen time (kam qen ca mbipesh ateher).
Sa her hyja ose dillja hidhnin kunja,madje dilja sa here ne tualetin e shkolles e qaja fshehurazi.
Kjo gje ndodhi x nja dy muj rresht derisa kerkova ndihmen e një kusheriri.
E me nfund mlan te qet.
Mendoj se ka shum si un që jan ndjere keq si une.
Gjithsesi uroj mos ti ndodhi askujt kjo gje.

Kjo ndodh her pas here sidomos nxenesit neper shkolla e vertet megjithate duhet me pas shume guxim e force per ta perballu.?

Madje te tregoj nji rast i nje te njohures time nxenese ne kalse te 9. Kishte perbuzje sepse ishte vajze "fshati" dmth afer qytetit. Dhe shpesh e ofendonin sepse i thoshin je fshatare. Ajo ishte nxenese exlente por vet fakti se ishte nga "fshati" beri qe ta perjetonte kte gje. Sigurisht pati mbeshtetjen e mesuesve prinderve e shok-shoqeve. Por u ngriten ne kemb e bon problem. Dhe cdo gje u mbyll mir.

Po vitin e pare kur erdhem ne athine ne shkollë dhe pse gjuhen e dija shume mire ishte fjala shqiptar e mundoheshin te talleshin ....por se vrava mendjen kurre ...babai me thonte linde e lire vdes e lire dhe nuk i nenshtrohesh akujt

Back
Lartë