• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A Keni Problem Me Marrjen e Vendimeve??

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

A keni problem ne marrjen e vendimeve?

U shmangeni vendimeve qe merrni apo keni frike te merrni vendime.
Apo marrin te tjeret vendime per ju?
Cna thoni?
Une se kam problem sepse,jam gjithmon e sigurt ne veten time.

Ka vendime qe skane nevoje per komete por ka dhe rastes vendimesh qe kerkoj e nje mendim nga nje person qe flet lirshem me te. Pod ne fund vendos vete por duke u menduar mire :)

Jam shum i pa vendosun pyeti shume vet deri sa t’me mushet mendj dhe te sigurohem qe ky asht vendimi I drejt por ne fund vendimin e marr vet dhe cdo pergjegjsi e mbaj vet per veten?

Gjithe jeten kam marre vendime pa e vrare mendjen me pas nese ishin pozitive apo do ndikonin negativisht tek une. Resultati, nuk eshte keq te kesh guxim dhe te marresh vendime kur duhen marre pa i shtyre gjerat pambarimisht. ;)

Temen e semes me cfare ma ka bere mezene dhe rakone kjo Buqja mua sot qe po behem serioz. :p

Me eshte eshte besuar shume pergjegjesi qe heret dhe kjo me ka bere qe vendimet ti marr pa u menduar gjate.REZULTATI? Crendesi ka.Perderisa jemi te gjalle do perpiqemi te kalojme cdo veshtiresi apo rezultat jo te mire.

Tani e kuptova sa e “budalle” jam
Aty thot me marrjen e vendimeve un e kam lexu me marrjen e mendve ???? . Kukuuuuu, lash nam pzzzzzzz . Gjumi bo tveten ora 1:30 e nates ?

Tani e kuptova sa e “budalle” jam
Aty thot me marrjen e vendimeve un e kam lexu me marrjen e mendve ???? . Kukuuuuu, lash nam pzzzzzzz . Gjumi bo tveten ora 1:30 e nates ?
Hahahhahah me keq se un ne 2 mbrem ?
Tema: ndonjeher veshtir varet situata

Nganjëherë jam e dobët dhe më del jashtëkontrollit ..

Po dmth para se te marr nje vendim ma kur e marr ska burr nene ta ndryshoj vendimin tim ?

Back
Lartë