• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A keni frikë nga fluturimet me Aeroplan?

Ta knaq shpirtin kur ka turbulenca se gjith po tuten e ulurasin mu mvjen me kesh ???
Kur kam hip per here te pare
Ka qene linja tirane-genova
Vec kur ja jep turbulencA
Po dridhesh avioni
Te gjithe paten frike.... shof 1 djake qe ishte ne tadhen time... kishte pshurre.... me erdh nji stjuardese afer e mtha djali kaq ishte mbaroi
Opo lem rehat i thashe se mendova qe vduqem me be fund
Po fag m*ti gjalle prape
Vec kur ja dhane pasagjeret tuj qesh... :)

Kur kam hip per here te pare
Ka qene linja tirane-genova
Vec kur ja jep turbulencA
Po dridhesh avioni
Te gjithe paten frike.... shof 1 djake qe ishte ne tadhen time... kishte pshurre.... me erdh nji stjuardese afer e mtha djali kaq ishte mbaroi
Opo lem rehat i thashe se mendova qe vduqem me be fund
Po fag m*ti gjalle prape
Vec kur ja dhane pasagjeret tuj qesh... :)
Hahahah

Kur ka te dridhura lart ajroplani nrm se te hyn frika,por zakonisht nuk ka dicka te tille shpesh,,
kshtu qe nese do me pysnin me makine etj apo ajroplan do kisha zgjedhur ajroplanin ✈️

Kur ka te dridhura lart ajroplani nrm se te hyn frika,por zakonisht nuk ka dicka te tille shpesh,,
kshtu qe nese do me pysnin me makine etj apo ajroplan do kisha zgjedhur ajroplanin ✈️
Mire e ke jam dakort me th
Aksidenti me makine o vdes o shpeton
Ndersa ai me aeroplan je 100% i vdekur me ty jam

❌❌❌ ✈️ ❌❌❌

se du hic!!! mi corjento fare receptoret e balances - me meren ment per jav te tera ☹️

E shijoj udhetimin .
Kam pak frike per femijet kur udhetoj me ta se mos i dhembin veshet shume ne ulje ose ne ngritje te avionit .
Ne udhetimin e fundit kisha afer nje vajze te re qe po udhetonte per here te pare dhe vuri masken te syte mos te shikonte asgje .. vec lutej te shkonte gjall ne shpi ? .
U mundova ta qetsoj sadopak se me erdhi keq .

Back
Lartë