• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A keni frikë nga fluturimet me Aeroplan?

Hahahahaha jo une i lutem zotit mos te jem ne sendilje me mamin ne avion,se ajo me fut friken dhe mua dridhet per vete une shof ate e uj me djers???
Un e kom mor iqin hère ???? per zotin kot nuk punoj stjuardes se mire qe skam frik po lum ai qe bjen afer me mu mhb gjith rruges ????

A keni frikë nga fluturimet me Aeroplan?​

View attachment 120432

A frikesoheni nga udhetimet me Aeroplan?

A është për ju fluturimi ne top listen e gjerave qe i urreni ti bëni?

A do të kishit udhetuar me pare me ore te tera me tren se sa një ore me Aeroplan?

A ju shpejtohen te rrahurit e zemrës gjate fluturimit me Aeroplan?

A djersiteni gjat fluturimit me Aeroplan?

A e shikoni me urrejtje dhe a ju duket budalla pasagjeri pranë jush qe qesh gjat fluturimit me Aeroplan?

A është udhëtimi me Aeroplan me i sigurt paraprakisht nga të gjitha trafiqeve të tjera?

Apo mezi qe pritni te fluturoni me Aeroplan?

Ja t'ju degjoj njehere mendimet e juaja .....
Jo nuk kam. Në fakt është një ndjenjë që nuk e përshkruaj, mundësia të bëhesh një me qiellin. Ëndërr e kam p.sh. një fluturim akoma më lartë, po ma lejoi portmoneja ☺️

p.s. po, është udhëtimi më i sigurtë sipas statistikave deri më tani.

Back
Lartë