Ishte dalje me kthim. ?shife ca ke shkru “kam dal menc” apo i kape tu ik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ishte dalje me kthim. ?shife ca ke shkru “kam dal menc” apo i kape tu ik?
Ti je ne amerike ku del ktu ti ?
Ti je ne amerike ku del ktu ti ?
Dhe aty qe doli nji alamet djali , sdonte fati ee ai ne amerike ti kishe ardh ne shqiperi per pushime ?Ka ktu ne Forum dhe ne Amerike.
Me foli nje alamet djali ne fillim ne privat . Me pyeti ku jetoj saktesisht te pinim kafe . I tregova te drejten ku ndodhesha se skisha si ta genjeja..??![]()
po pra po , kur do vinte ai me pushime ne europe doli ky covidi i flamosur? ?Dhe aty qe doli nji alamet djali , sdonte fati ee ai ne amerike ti kishe ardh ne shqiperi per pushime ?
Epo nuk esht rrisk mos u lodh kot ?po pra po , kur do vinte ai me pushime ne europe doli ky covidi i flamosur??![]()
Shaka ne tentative ?Me mu kan dal, po un me dike jo. ?
E kam menduar ? po se di a te shkoj vetem apo me Burrin e femijet ?Epo nuk esht rrisk mos u lodh kot ?
Provoje iher t shkosh ti se mos te hecen mar se sa her qw dashka me ardh ai qeka ters ?
Jo perzotin eshte e vertet. Dikush ktu kishte dal me mua pa dijenine time, e ca skishna bo ???Shaka ne tentative ?
Aaa po kto jan gjona adoleshentesh pa vlere ? thash se ca ?Jo perzotin eshte e vertet. Dikush ktu kishte dal me mua pa dijenine time, e ca skishna bo ???
Familjarisht normal te shkosh ??E kam menduar ? po se di a te shkoj vetem apo me Burrin e femijet ?![]()
Familjarisht normal te shkosh ??
P.s nese ke me t vertet zoti ti ruajt dhe pacin jeten e gjat dhe me lumturi !
O i mir me verte. ?Faleminderit.
Marrsh një nuse të mirë siç je vetë ?
Flm ta ngjoft zoti fjalen ishalla !Faleminderit.
Marrsh një nuse të mirë siç je vetë ?
Nuk esht e vertet !O i mir me verte. ?
Pusho ti. Se njef ?Nuk esht e vertet !
Po te isha i mire do e kisha gjet nusen po sjam ?Pusho ti. Se njef ?