Sa ironik je ????Po Po, plot. Cdo fundjave nje tjeter. Nuk po na I mban me takimet as axhenda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa ironik je ????Po Po, plot. Cdo fundjave nje tjeter. Nuk po na I mban me takimet as axhenda
Jo me ty nuk kam dal. Te jem i sinqert, mos te genjej.Sa ironik je ????
HAhhahhahahha sa i keq?Jo me ty nuk kam dal. Te jem i sinqert, mos te genjej.
Jo jo ke luli ket @Chupa_Chups ty ke ceka ??? bobobo sa e paske fiksu isha tu bo shaka ?@CigarettesAfterSex ke luli??
Edhe kjo nuse qe me beri @Sole kam frik se do dal mashkullHAhhahhahahha sa i keq?
HAhahhhahahaahahahahhahahahahhahahahahhahahahahaha sa kam qeshhh o zotEdhe kjo nuse qe me beri @Sole kam frik se do dal mashkull
Qyqa?Edhe kjo nuse qe me beri @Sole kam frik se do dal mashkull
?mir ke kalaja vjen???Jo jo ke luli ket @Chupa_Chups ty ke ceka ??? bobobo sa e paske fiksu isha tu bo shaka ?
Eh moj baby jem, cfare nuk ka bere vaki. Bazuar me nje ngjarje te vertetHAhahhhahahaahahahahhahahahahhahahahahhahahahahaha sa kam qeshhh o zot
Me kishe rregullua ndonje qe njifnim te paktenQyqa?
BAby jem ????Eh moj baby jem, cfare nuk ka bere vaki. Bazuar me nje ngjarje te vertet
Po?mir ke kalaja vjen???
Sikur je i ri ti. Nuk njeh asnje ?Me kishe rregullua ndonje qe njifnim te pakten
Po ngaqe ke cituar posht Nickname-it "Mthirr Baby"BAby jem ????
Po’ baby mthirrPo ngaqe ke cituar posht Nickname-it "Mthirr Baby"
Po i ri jam ketu dhe gjate kesaj kohe te kam njohur tySikur je i ri ti. Nuk njeh asnje ?
Heuuuuu. Sa shpejt i njihke njerezit ti. E cuditshme. Un hala se njof fiks veten. ?Po i ri jam ketu dhe gjate kesaj kohe te kam njohur ty
U emocionova pak ndaj ??Po’ baby mthirr
Po baby jem jo??
Heki monocionet ?U emocionova pak ndaj ??