ky a racizem i paster?????Dola iher po doli zezake dhe skam dal me
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ky a racizem i paster?????Dola iher po doli zezake dhe skam dal me
Jemi nshqipri. E ham rracizmin me buke qe ne mengjesky a racizem i paster?????
bobo sa popull racizt jemi serio hahahaJemi nshqipri. E ham rracizmin me buke qe ne mengjes
Ja kur te vij ?Shpresoh nje dite me @Marsi ❤
Xhan?❤??Ja kur te vij ?
Më pëlqen shumë që shton w ku duhet të ketë ë.Ne flasim per rracizwm neper bote
Por jemi dhe ne ai popull qe e shprehim rracizmin shpesh dhe me urrejtje !
Tani mduket se je rrit ne greqi.bobo sa popull racizt jemi serio hahaha
Shtypet w padashje dhe se fshij najher me raste ! Kushdo e kuptonMë pëlqen shumë që shton w ku duhet të ketë ë.
jo pse ka te bej te rritesh ne greqi te jesh apo jo ??Tani mduket se je rrit ne greqi.
Nga gabimet qe ben ne shkrim. Se kam nje kusho qe eshte rrit andej dhe ka ardh ketu tani. Kshu shkruan ahahahajo pse ka te bej te rritesh ne greqi te jesh apo jo ??
me vjen mire qe i ke pa me vemendje hahahhah kjo eshte arritje hahahaa me bere dike te shoh gabimet e tua????Nga gabimet qe ben ne shkrim. Se kam nje kusho qe eshte rrit andej dhe ka ardh ketu tani. Kshu shkruan ahahaha
Thjesht me beri pershtypjeme vjen mire qe i ke pa me vemendje hahahhah kjo eshte arritje hahahaa me bere dike te shoh gabimet e tua????
dhe kjo a dicka apo jo hahahaha pershtypje e keqe besoj???Thjesht me beri pershtypje![]()