• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A ka dashuri pas tradhetis??

B3ba

Plus jamais.....
ANETAR ✓
LV
0

Po pergjigjem une e para
Dashuria dhe tradhtia janë dy gjendje, ai që dashuron nuk tradhton. Në konceptin themelor në dashuri, kur e do dikë nuk do asgjë tjetër. Në realitet kur kemi dëshira të paplotësuara, nuk janë realizim i dëshirës. Në momentin kur e realizon një dëshirë lind tjetra. Këto janë nga niveli i mendjes.-cheating-lovers.jpg

Nuk besoj gje ngel gje pas tradhetis

Tradhtia ndoll kur ska dashuri midis nje cifti mendoj un se po kishte dashuri sdo tradhtonin.

me pak fjale ska dashuri ? as para as mbrapa

Kush nuk ben dot dallimin mes seksit dhe dashurise,nuk mund te jape mendim per tradhetine.

Jo çdo tradheti ndodh per shkak te mungeses se dashuris. Keshtu qe edhe mund te kete dashuri pas tradhetise.

Tradhtia sflalet ose me sakt une se fal ...
Aman e nese nga dashuria a ku di une asnjer gjonat sdo jen me si me par por do ket mjegull nr ate dashni

Jo çdo tradheti ndodh per shkak te mungeses se dashuris. Keshtu qe edhe mund te kete dashuri pas tradhetise.
Tradhetia e ka emrin tradheti jo justifikim,,ai qe tradhton e ben sepse nuk kompletohet te partneri/a qe ka,dhe mos kompletim eshte munges dashurie..ska shpjegim tjeter.✌

Back
Lartë