@NOUR ca ka per super love ktu?????larg o zot pranaj s komunikoj kurre me voice n whapp une???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@NOUR ca ka per super love ktu?????larg o zot pranaj s komunikoj kurre me voice n whapp une???
Zeri hidhet me audio jo me foto.A ju pëlqen zëri juaj kur e dëgjoni në regjistrime të ndryshme? ?
Zëri në foto është i imi, por smë pëlqen?View attachment 34576
E kam.tshëmtut?Zeri hidhet me audio jo me foto.![]()
Edhe une por ne Ludo flas, skam turp.E kam.tshëmtut?
Unë po?Edhe une por ne Ludo flas, skam turp.![]()
Eh, ti ke te dashurin celos e di une.Unë po?
Un se besoj po sma tha @iMp4Ct u ?Yessss kam ze te embel po sme kan genjyer tjert hmmmm dhe entuita ime .
Mjalt e ka. Sa here lozim ludo, ajo flet e une kafshoj kufjen nga qejfi.Un se besoj po sma tha @iMp4Ct u ?
Tani e besova qe harxho lekt ti me ble kufje cdo dit ?Mjalt e ka. Sa here lozim ludo, ajo flet e une kafshoj kufjen nga qejfi.![]()
Mire qe nuk ha telefonin thuaj.Tani e besova qe harxho lekt ti me ble kufje cdo dit ?
Provo njeher te konkurosh te The Voice SuissYessss kam ze te embel po sme kan genjyer tjert hmmmm dhe entuita ime .
Nuk degjohetA ju pëlqen zëri juaj kur e dëgjoni në regjistrime të ndryshme? ?
Zëri në foto është i imi, por smë pëlqen?View attachment 34576
E ke seksi zonin@NOUR ca ka per super love ktu?????
hahahahahhaha ok ?E ke seksi zonin
Qa ki o shpajrt qe shtemberon sythahahahahhaha ok ?