Prezent ??O ssurrat palaco![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prezent ??O ssurrat palaco![]()
Ncncncnncncncncnc cuq cuqKur je çift ndodh ky kontrollimi nga te dyja palet! Por jo te behet e besdisur..
Jah kjo politikanjaKur je çift ndodh ky kontrollimi nga te dyja palet! Por jo te behet e besdisur..
Paaaa shife kjo malokja ahahahahhhahaahahahaha oooo qete tel lej llafet ???Kur je çift ndodh ky kontrollimi nga te dyja palet! Por jo te behet e besdisur..
Qa me qit??Paaaa shife kjo malokja ahahahahhhahaahahahaha oooo qete tel lej llafet ???
Teeeel moj se te vetin se qet qy ????Qa me qit??
Pse nuk ndodh?? ?Jah kjo politikanja
E ma mire me dy krahet!;p
Prz mduket munges edukate une se boj sepse ju femrat jeni shum shejtone ne jemi llosha te ai sektor ? jeni vigjilente djallezine e keni me kacurrela ne stomak ?Kur je çift ndodh ky kontrollimi nga te dyja palet! Por jo te behet e besdisur..
Un e kam samsug ???Teeeel moj se te vetin se qet qy ????
E kemi te instaluar ne ADN?Prz mduket munges edukate une se boj sepse ju femrat jeni shum shejtone ne jemi llosha te ai sektor ? jeni vigjilente djallezine e keni me kacurrela ne stomak ?
Eeeeee e paske kinez ti ???Un e kam samsug ???
Eshte eshte nje tem e tille e kam hap une.Ju hengert mortja gjithve!
Keni kaq muaj skeni hap nje teme te hajrit, vje @Kola^Boss hap i teme hammall e mbushet plot!
Ec @Kola^Boss on fire?
Pranej po thoja ?E kemi te instaluar ne ADN?
Vishi masa mbrojtse?Eshte eshte nje tem e tille e kam hap une.
Qe kshu do ti bashkoj te dyja meqense jemi burr e gru?????
Hap nai tem si te hullemi nga rafti ne kervat ?Eshte eshte nje tem e tille e kam hap une.
Qe kshu do ti bashkoj te dyja meqense jemi burr e gru?????
Jooo jo ma mire lisho?????Vishi masa mbrojtse?
Sa e bukur kam dale?Fiore ty tkapa pa dashje?
View attachment 64300