• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A ju ka ndodhur qe...

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Hay miq:

A ju ka ndodhur,te dilni me njerez qe i ngjajne
Ishit tuaj.
Ose me sakt do donit te dilnit me njerez qe i ngjane ishit tuaj??

Pesonalisht se di sjom gjendur ne nje situat te till. Por mendoj se:
Sdo doja te dilja me nji person te till.
Ndryshe nje pjes e ishit do vazhdonte te rrinte akoma tek une.

Keshtu qe me mire jo:
Po ju si mendoni?

Kam kerku te gjej nje si ai po kam kuptu qe nje ka bo nona dy sbohen mo si ai ...
Edhe pse nk do doja te dilja me nje qe ti ngjante atij perndyshe do vazhdoja te doja ishin jo partnerin qe mund te kisha ne krah...

Nese kam dashur shume dike sigurisht qe dhe personi tjeter do ta kerkoja si e meparshmja.

Kam njohur dike qe i perafrohej atij ne pamje,por jo ne karakter.
Sa here dilja apo flisja me te me shkonte mendja vetem tek ai.
Nuk ia sugjeroj askujt te njihet me dike si ishi/shja.

Jo nuk do doja fare ti ngjante

Nuk dua ti kthehem pas kujtimeve.

Do të ishte mëkat ta krahasoje të dashurin me ishin. Çso kush duhet të vlerësohet dhe dashurohet për atë se kush është, jo kopja e dikuj tjetër. Jo, nuk do e bëja. Nuk do më tërhiqte i njëjti tip.

• Pëlqej
Reactions: ABC
Jo

Back
Lartë