• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A ju intereson se cfare mendojn te tjeret per ju?

? në fakt...
Duhet shkoqitur ca ky muhabet ?
Por më mir bukur pastër pa gabime...
Qentë le të lehin karvani le të prijë përpara✌

Nuk më ka intersu kurrë!
As nuk do më intersoj!
Pastaj nuk besoj që nundena me bind të tjr që nuk asht ashtu siq e mendojn ato.
Kam vendos me heq dor nga kjo pjesë, që ti lutem të më besojn apo të shohin ashtu siq i shoh unë ato apo situatat!

? në fakt...
Duhet shkoqitur ca ky muhabet ?
Por më mir bukur pastër pa gabime...
Qentë le të lehin karvani le të prijë përpara✌
Shpresoj mos na mbysin me replika?
Meqë askush se merr guximin më mir vet ali vet kadi..? ku ka më mir sesa vet'përgjigjesh?
1- Goja njerëzve nuk mbyllet kurrë si në të mirë dhe në të keq..
2- Dhe nëse flasin për të mir dhe të keq të jeni të sigurt që 70% e ka me të futme..
3- Do ishte më mirë që fjalët tua lemë femrave sepse u ka më hije Palma..
Vazhdon..
Nëse keni ankesa përgjigjuni sekretaris??

Ne fillim se rruja hic , tani kam filluar e shkurtoj pak ?
Ti ngele duke më thënë ndrysho opinion.
Thellë thellë ta ndjen

Fare sepse tjeret bazohem veq nga kopertina plus ata sikan veshur kepucet e mija andaj mos te genjyer them qe 95 jo 5 mbase hmmm.
⭐ nga zona jon kemi nje shprehje
Kur dhelpra nuk e arin dot rrushin thot eshte i pa pjekur
Keshtu jan dhe disa
Prandaj mos e ve ujin ne zjar fare per asnje ???

Back
Lartë