Me pelqen ajo arome ?????Zhulc????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Me pelqen ajo arome ?????Zhulc????????
ndaj bi ere ketu aaa??????????? ec lahuuu more hahahahhahahahahahhahahahahhaMos peshty se nuk kam ndermend te bej banjo dite jave vetem te shtunen ?????
Vdeksh me gjith aromë ????Me pelqen ajo arome ?????
?????ndaj bi ere ketu aaa??????????? ec lahuuu more hahahahhahahahahahhahahahahha
Dhe eshte e marte akoma dale sa te vi e shtuna kembe njeriu ska per te ngelur ketu ?????ndaj bi ere ketu aaa??????????? ec lahuuu more hahahahhahahahahahhahahahahha
Ika unë se që tani erdhi era???? pale deri të shtunën do bjeri kolera ktu?????Dhe eshte e marte akoma dale sa te vi e shtuna kembe njeriu ska per te ngelur ketu ?????
hahahahahahahha do zoti nuk ha r groshDhe eshte e marte akoma dale sa te vi e shtuna kembe njeriu ska per te ngelur ketu ?????
Nuk i ha per fat te keq ?????hahahahahahahha do zoti nuk ha r grosh
faqi?????Nuk i ha per fat te keq ?????
Per faqi vdes ?????faqi?????
hahahhahahahha e gjeta gahahahahahhahahaPer faqi vdes ?????
Jo nuk e gjete se une per ty vdes ????hahahhahahahha e gjeta gahahahahahhahaha
Ολα καλά φίλε μου, ευχαριστώ πολύ ?Ndergjegjesimi s'esht kurr i demshem, por un skam nerva dhe as pretendoj te kthehem ne fanar ndricues
Nejse. Ti, mir kshu?
Po deshe folim te flas sdi une???Hi flasim ?
hahahahahahah e di e di ???????Jo nuk e gjete se une per ty vdes ????
Do vish ti nga une apo une nga ty ??Po deshe folim te flas sdi une???
Si mund te flirtoj nje karamele ? ?Hmmmm?