• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A jeni tip flirtues?

Jam icik kur me pelqen dikush ose vertet kam simpati te thell e provokoj por pa u keqkuptu...por ne jetojm ne shqiperi mentaliteti shum i dobet e te duash sot duket interes ..

Gjykojme pae njohur dike o tregojme jeten e tij dikujt tj et etj

Jam icik kur me pelqen dikush ose vertet kam simpati te thell e provokoj por pa u keqkuptu...por ne jetojm ne shqiperi mentaliteti shum i dobet e te duash sot duket interes ..

Gjykojme pae njohur dike o tregojme jeten e tij dikujt tj et etj

Nuk besoj qe ka te beje mentaliteti por fakti qe ne Albania njerezit Kane bastarduar pothuajse c’do gje … duke perfituar nga rasti. :)

Ne Albania I never flirt sepse nuk pershtatet as si fjale dhe as si gjest …dmth eshte tepruar dhe keqtrajtuar ne mase , kshuqe as nje shaka te vogel nuk e ben dot sepse perfundon keq .?

Nuk besoj qe ka te beje mentaliteti por fakti qe ne Albania njerezit Kane bastarduar pothuajse c’do gje … duke perfituar nga rasti. :)

Ne Albania I never flirt sepse nuk pershtatet as si fjale dhe as si gjest …dmth eshte tepruar dhe keqtrajtuar ne mase , kshuqe as nje shaka te vogel nuk e ben dot sepse perfundon keq .?
Historite, s'jan gjithperfshirese.
?

Shume ? Sdi nga tia nis me pare kur me pelqen dikush ?

Pse ca don me thane ti me flirtu me mue??

le te themi qe asht dicka aq siperfaqesore e pakuptimte pothuajse e pavlere .... nuk krijon kontekst.

por kujdes,

sepse flirtimit i asht vendos epiteti i tradhtise me zemer, ne ato fragmente te sekondave zemra asht e pushtume dhe ti ke kryer tradhti ......

ka pas thane gjyshi jem "kur e mbyt hidhe ne prrue" :D

Back
Lartë