O i cmen Thash pufe @STONE_HEAD nga un e beba îme plac ??
Ika te ve beben ne gjum un mizerje ?
E puth une vec te pranoje ajo . ??Femrat i ve baba ne gjume , ti kujdesu per mua . ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O i cmen Thash pufe @STONE_HEAD nga un e beba îme plac ??
Ika te ve beben ne gjum un mizerje ?
Un kujdesem per burrin timE puth une vec te pranoje ajo . ??Femrat i ve baba ne gjume , ti kujdesu per mua . ???
Un kujdesem per burrin tim
Ti kujdesu per nusen tane
Kujdesemi per njeri tjetrin kur te jemi beqare .???
Epo Nashti ne dore te forumit jemi .?Po me gjete beqar po . ???
Po po , me mbet ne dore te forumit me mire rri beqo . ??Epo Nashti ne dore te forumit jemi .???
Ja nje femer moderne . ?Flirtimi esht pjese e natyrs se njeriut tek disa me e theksuar tek disa me pak … personalisht nese dikush me pelqen e shikoj si nje faze shum te kendshme te njohjes dhe e shijoj shum
Me duket paske harru si funksionon e ça ndodh.Po po , me mbet ne dore te forumit me mire rri beqo . ??
Kam fillu pune kamarier , ca do me pi ? ?Me duket paske harru si funksionon e ça ndodh.
J’y vai alors . Bonne nuit .??
Esht te pranuarit te vetes kushdo nga ne qe ka qef dike dhe shkemben shikime ose buzqeshje apo edhe ngacmime me fjale mimika me dike flirtim quhet .. por shtoj qe nuk jam dakort te flrirtosh kur ke dike ne krahe .. me duket shume e uletJa nje femer moderne . ?
Sjam dakort as une, ndodh vetvetiu , ndonjehere smund ta shmangesh por as ta perkufizosh si tradheti . ???Esht te pranuarit te vetes kushdo nga ne qe ka qef dike dhe shkemben shikime ose buzqeshje apo edhe ngacmime me fjale mimika me dike flirtim quhet .. por shtoj qe nuk jam dakort te flrirtosh kur ke dike ne krahe .. me duket shume e ulet
Pse para 12 ke turp ? ??Mbas orës 00:00
Po është e vërtetë, kam shumë turp, vetë natyra e robit ?Pse para 12 ke turp ? ??
Ti jeton dhe ne uk , don’t be so shy . ?Po është e vërtetë, kam shumë turp, vetë natyra e robit ?
Se mund të jesh i turpshën, nuk do të thotë që jam i trembur. Por dhe pse jam në uk nuk ka të bëj me turpin, por me guximin ?Ti jeton dhe ne uk , don’t be so shy . ?
Jane te lidhura ngushte te dyja ,nese guxon ske turp dhe anasjelltas . ?Se mund të jesh i turpshën, nuk do të thotë që jam i trembur. Por dhe pse jam në uk nuk ka të bëj me turpin, por me guximin ?
Dhe une kam pas shume turp para disa vjetesh , se merrja inisiativen , po sa erdha ne UK ndryshova . ?Jam i turpshëm vetëm në marrdhëniet me "femrat", turpe ka shumë lloje, mos qofsha gabim ?
me mu e kan vu a tu leshi gojen leng per tj ??????Pshe me Stonen Eshte ky ? ?