• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A jeni penduar nga vendime që mund të keni marrë në jetën tuaj.

Po ;);).
Ndonjëherë na vijne mendte vone,jo atëherë kur duhet :D.
Ka raste që marr vendime ne nerva e sipër e më pas shihet rezultati.

po jam penduar.. asnje nuk eshte perfekt dhe gabojme shume here ne vendime qe marrim

jo! nuk mar asnjehere vendime te nxituara perkundrazi do te mendoj aq shume dhe do mar plus mendime te tjerve (njerz qe ju besoj me sy mbyll) dhe do fle dhe prap do ta mendoj ama kur te them se eshte kshu, te jesh i/e bindur se nuk ndroj mendje dhe vendimi eshte po aq i sigurt sikur ti qe mer fryme.
Kur te them jo edhe jo ngel/ kur te them po e ke po vendime pa logjike dhe ne baze te emocioneve nuk mar asnjehere sepse jam shume Skeptike nuk i besoj as gjes se mire 100% dhe as te keqes 100%!

jo! nuk mar asnjehere vendime te nxituara perkundrazi do te mendoj aq shume dhe do mar plus mendime te tjerve (njerz qe ju besoj me sy mbyll) dhe do fle dhe prap do ta mendoj ama kur te them se eshte kshu, te jesh i/e bindur se nuk ndroj mendje dhe vendimi eshte po aq i sigurt sikur ti qe mer fryme.
Kur te them jo edhe jo ngel/ kur te them po e ke po vendime pa logjike dhe ne baze te emocioneve nuk mar asnjehere sepse jam shume Skeptike nuk i besoj as gjes se mire 100% dhe as te keqes 100%!
Bravo te qofte ti vle , nga sot e tutje do ta lyp doren per martes ?

Nëse do ktheja kohën pas do ndryshoja shum gjëra.
Nuk do kisha ik në kurbet 16 vjeç por do kisha mbaruar shkollen që lash pergjysem.

Back
Lartë