• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A jeni njeri i sjellshem???

Nuk e di nese me ndalon dikush ne rrug dhe me pyet per dicka,un do e ndihmoj.
Nese dikush me shikon shtrember,un i ngrej gishtin e mesit ose e shaj.
Nese dikush rikthehet serish ne jeten time,un i mbyll rruget me te.
E nese dikush me ngacmon macokun tim,do ta shaj ose ti bertas.
Tani jam e sjellshme apo jo ??

Nuk e di nese me ndalon dikush ne rrug dhe me pyet per dicka,un do e ndihmoj.
Nese dikush me shikon shtrember,un i ngrej gishtin e mesit ose e shaj.
Nese dikush rikthehet serish ne jeten time,un i mbyll rruget me te.
E nese dikush me ngacmon macokun tim,do ta shaj ose ti bertas.
Tani jam e sjellshme apo jo ??
Edhe je edhe sje?

Gjdo njeri po ta pyesim, do të thot që sigurisht që jam i/e sjellshme.
Askush nuk e shikon veten si njeri tê pasjellshem, dhe ështê normale kjo gjë.
Edhe unë jam e sjellshme, ose mundohem të jem me aq sa mundem sigurisht, duke mos lejuar asnjê të shkel kufirin tim personal.
Tê jesh e/i sjellshem nuk është vetm të dish të thuash "fjalët magjike" por dhe me vepra..????

Sjellja pasqyron karakterin e një personi. Mendoj se sillem mirë ?‍♀️ dhe mbi të gjitha është gjëja e parë që e vërrej tek të tjerët ?

Dikur po kam qen shum tani jam bo moskocarse .. sjap dashni kollaj...
Sepse skemi lind te na duan edhe tna pelqejne te gjithe mjafto ti respektosh pa i hap pun vetes

Back
Lartë