Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Magjistare.
Pse kush shkon ne kishe eshte ashtu qyy sa e frikshme as emrin se permend dot prz?Magjistare.
Sja kom haberin se si o kisha mrena se skom qen nojherPse kush shkon ne kishe eshte ashtu qyy sa e frikshme as emrin se permend dot prz?
Po jo me ca dreq rituali ndes nje qiri ben lutjen dhe iken.Sja kom haberin se si o kisha mrena se skom qen nojher
Por dhe ky si ritual i frikshem mduket.
Po mir me fal.Po jo me ca dreq rituali ndes nje qiri ben lutjen dhe iken.
Nje kishe e vogel ketu tek puna eshte, pse i beni gjerat kaq tragjike dhe mendjen vetem tek e keqja pash Zotin?!
View attachment 124077
Une me ty nerva kurre??Po mir me fal.
Un ste thash qe more njerez nqaf
As ste akuzova per dicka konkrete.
Thjesht nga pamja e fotos vendi se si ishte ashu mu duk.
Ska nevoje per nerva. ?
E pra thash cne menova ku te cenova ?Une me ty nerva kurre??
Pse kshu ende e logel jeTe duash dike eshte pertej mrekullise
Por te largohesh nga dikush dhe pse je e dashuruar...Te dhemb
Por ndonjehere duhet ta pranosh realitetin sado i hidhur te jete
Grupose ne zemer!
Besimi, mirekuptimi, mirësjellja dhe koha, jane me te shenjta se dashuria.Po sepse ne nje mardhenje nuk te mban vetem dashuria per personin por ka shum faktor ce e bejn dashurine te forte.
Prandaj nuk eshte vetem Dashuria ne pytje, ka shum faktor qe ate e bejn solide.Besimi, mirekuptimi, mirësjellja dhe koha, jane me te shenjta se dashuria.
Ke te drejte shef!
Paske problem me zemren shko operoe pastroe me tka jet dicka nto ???Prandaj nuk eshte vetem Dashuria ne pytje, ka shum faktor qe ate e bejn solide.
Andaj po kam ikur nga k'jo mardhenia e pse kishte ndjenja shpirterore.
Nxuq, zemra eshte ne rregull por un e kam te lidhur me TruninPaske problem me zemren shko operoe pastroe me tka jet dicka nto ???
Shum larg o zemra me trurin e lodhke trurin per zemren dhe e kunderta zemren me trurinNxuq, zemra eshte ne rregull por un e kam te lidhur me Trunin![]()
Po duhet te ken lidhjen se nga nje here zemra mendo gjerat Emocionale dhe truni mendon ato reale. dmth ketu qendron e verteta mes trunit dhe Zemres !Shum larg o zemra me trurin e lodhke trurin per zemren dhe e kunderta zemren me trurin