• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A jeni kerkues ne dashuri??

me fjal duket kaq pak,
por me nje fjal te urt eshte si te gjesh gjilperen ne kasht..
Shumë e thjeshtë është
Vetë i mësoni femrat me gjëra luksoze e më.pas ankoheni?

Ishalla gjen nanji qe do biesh ndashuri
Me te se kur ta e shofesh te te ngrihet esht prepjet ??? a kuptove tashi
Po bahem.çik e mirë e spo ta kthej një përgjigje nga ato që di unë?

Shumë e thjeshtë është
Vetë i mësoni femrat me gjëra luksoze e më.pas ankoheni?
eshte trendi i kohes, “ne po ju japim” ate cfar kerkojene ne “pergjithsi” nje pjes e mire kekon luksin, tenton ti afrohesh me dashuri por sot nuk funksionon kjo taktik

eshte trendi i kohes, “ne po ju japim” ate cfar kerkojene ne “pergjithsi” nje pjes e mire kekon luksin, tenton ti afrohesh me dashuri por sot nuk funksionon kjo taktik
Trend është dhe kur darkon , fillon e nxjerr tavolinën në story. Të mirëkuptoj por kape e ti thelbin

Trend është dhe kur darkon , fillon e nxjerr tavolinën në story. Të mirëkuptoj por kape e ti thelbin
po flasim per te njeiten gje, vetem se une e kisha ne “ “ dhe qe trendy” nuk e shoh si dicka pozitive, por qe eshte faji i atyre qe e kerkojne kete pjesa me e madhe, gjinia femerore.. personalisht me vjen keq qe ka ardhur kjo kjo, e instagramit e manis per te ber story me lux

Back
Lartë