• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A jeni dakort me thenien ?

@Rrelse ta hongsha memoirin me gjith bluz e ca t dali perpara , edhe tulleN e Fevzos bashk me te Alberit po qen m cef aty ?
Do cvishem une per piperkat dhe dollat vetem kur ti te me mbiesh komposto ke 5-sa!

@Rrelse ta hongsha memoirin me gjith bluz e ca t dali perpara , edhe tulla e Fevzos bashk me te Alberit po qen m cef aty ?
Do cvishem une per piperkat dhe dollat vetem kur ti te me mbiesh komposto ke 5-sa!
Qe u zhveshe u zhveshe ti se te pa gjithe forumi po nejse iku tani . Te shohim ne serit e ardhshme.

p.s persa i perket assj qe thé per jeten reale faleminderit zotit Qe jeta îme prioritaire nuk Eshte virtual se do isha bo e fiksume pas teje o big . ?

Un nuk besoj shum ne shoqeri shum te rrall jan shoqe qe jan te beses se kam par shum qe te godasin pas shpine shoqeria ??

Ka miqesi normal qe ka Por e distancume. Te ket qen qe ne fillim e till, Jo njeri te ket shpre dicka dhe tjetri ti ket then ngelemi miq.
Jam dakort me mendimin tend po un nuk dua ti perziej ndjenjat.
shoku shoku, Miku mik e i Dashuri i dashur.
Se kur behet fjale qe Nje maredhenie ti ket kto tre stade bashke atehere vertet ska koment .

Ne kte rast po flitet per miqesite.
miqesi mes dy gjinive te ndryshme qe prishen nga nje person i trete , ose qe mohohet nga njeri (nga dy miqt) per arsye interesi.

ne kte rast ka dy mundesi:
1)kushtet Pse ndodhi?
2) ka qen kala rere ska pat kurre miqesi…

Vlen dhe per ty @Fiore ky shpjegim.:)

Jam dakort me mendimin tend po un nuk dua ti perziej ndjenjat.
shoku shoku, Miku mik e i Dashuri i dashur.
Se kur behet fjale qe Nje maredhenie ti ket kto tre stade bashke atehere vertet ska koment .

Ne kte rast po flitet per miqesite.
miqesi mes dy gjinive te ndryshme qe prishen nga nje person i trete , ose qe mohohet nga njeri (nga dy miqt) per arsye interesi.

ne kte rast ka dy mundesi:
1)kushtet Pse ndodhi?
2) ka qen kala rere ska pat kurre miqesi…

Vlen dhe per ty @Fiore ky shpjegim.:)
?

Dhe po!
Dhe jo!
Por jeta,ka treguar gjithnje te kunderten!
Qe nuk ka nje miqesi si moter e vella!
Do thoja nje shprehje te gjyshes sime te ndjere!
Por pak e rende per ketu!

Dhe po!
Dhe jo!
Por jeta,ka treguar gjithnje te kunderten!
Qe nuk ka nje miqesi si moter e vella!
Do thoja nje shprehje te gjyshes sime te ndjere!
Por pak e rende per ketu!
Si moter e vella ka .
@A2. e un e kemi tregu me se miri virtualisht. ?♥️
Kurse réalisht kam nje mik nga Trepce jeton ne Basel qe e dua e me don sikur na ka ber nje nene .

Si moter e vella ka .
@A2. e un e kemi tregu me se miri virtualisht. ?♥️
Kurse réalisht kam nje mik nga Trepce jeton ne Basel qe e dua e me don sikur na ka ber nje nene .
Ekziston por 1 ne nje miljarde kjo gje!
Por provo e fli ne nje shtrat me jastik te ndare ne mes! Nuk po ve ne dyshim fjalen tende,
Por eshte dicka qe jeta e ka tregu me se miri!

Back
Lartë