Ti mendo per vete boj cunin tani, se ne tjeret kena pun shum pune se duhet me gjet materian baz pastaj me ju fut punesPrano me mushke te bardhe se e kam nje ne fshat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti mendo per vete boj cunin tani, se ne tjeret kena pun shum pune se duhet me gjet materian baz pastaj me ju fut punesPrano me mushke te bardhe se e kam nje ne fshat![]()
Lere se na zbardhen fawen ato dy buqet qe u martuan fituam statusin ne be vec nga ata dyjaUne e di we ketu ne shqiperi jan bere open minded per gjerat me te gabuara
E di dhe qe nenpak kohe sdo kemi me dinjitet si popull
Por influenca e rrjeteve sociale eshte dicka qe spo e ndalojme dot
Un sdu cuna plaka ime beri dy asnjerit sja pa hajrinTi mendo per vete boj cunin tani, se ne tjeret kena pun shum pune se duhet me gjet materian baz pastaj me ju fut punes![]()
Ja pra kto gjona te shemtuara sduhen ne shoqeriLere se na zbardhen fawen ato dy buqet qe u martuan fituam statusin ne be vec nga ata dyja
Epo tashi shum vone edukata dhe dinjiteti yne si komb ka mar fund ka 30 vjet tashi thjesht po theksohetJa pra kto gjona te shemtuara sduhen ne shoqeri
Shkaterrim familje
E shikon se pak a shum dole ne ate ku un po i referohesha, faktit qe njerzit nuk impenjohen mjaftushem por jetojn momentin.Une e di we ketu ne shqiperi jan bere open minded per gjerat me te gabuara
E di dhe qe nenpak kohe sdo kemi me dinjitet si popull
Por influenca e rrjeteve sociale eshte dicka qe spo e ndalojme dot
Ti je nje nder ato qe ke sjell cthurjen kombetate do te te shpallim armike e popullit dhe e vlerace te kti vendiE shikon se pak a shum dole ne ate ku un po i referohesha, faktit qe njerzit nuk impenjohen mjaftushem por jetojn momentin.
Dmth nuk shohin me larg po momentin.
Un jallah, un ndaj sme do kush se jam shume tradizionale moTi je nje nder ato qe ke sjell cthurjen kombetate do te te shpallim armike e popullit dhe e vlerace te kti vendi
Ti tradicionale??? Nah te ishe sic thua mkishe dhan vatsapin ose emrin e dajos ti kisha kerku doren e mbesesUn jallah, un ndaj sme do kush se jam shume tradizionale mo![]()
Dajat e mi ti fikin llampat amon me mire larg.Ti tradicionale??? Nah te ishe sic thua mkishe dhan vatsapin ose emrin e dajos ti kisha kerku doren e mbeses![]()
23 po ska menje martese do dm ekspöoru vathat e boted iher periher tu parku gomarin vathe me vathePse mo sa I ri adolescente? Se na bone sikur jena 100 vjec![]()
e vertet,ndaj them gjithmone qe dua burre uneNuk jane te lumtura thjesht mbeshtjellin rreth vetes petkun e forces,siguris,liris individuale dhe asaj shpirterore dhe mesohen bashke me vetmin e tyre dhe mbi te gjitha mesohen te buzeqeshin jetes dhe vetmise.
Ce do moj aman sa te te caj kaptinen dhe te te ngrej nervat kur ta loz interesante vertet,ndaj them gjithmone qe dua burre une![]()