• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A i gjykoni njerëzit nga veshja?

Varet , ne pergjithesi me plq ata qe vishen thjesht e me nje kombinim qe i ka hije ,si vajzave dhe djemve. Nrm jane dhe rastet kur femrat me shume jane te zhveshura se te veshura , nk me plq ajo lloj veshje , ne mendjen time i paragjykoj pak , sepse un vet nk jam tipi i ekstravagances , me plq te vishem sportive dhe te ndjehem sa me rehat . Cdo kush ka te drejten te vishet si ti doje kokrra e qejfit , por nk me plq te shoh goca shkolle diku tek 15 ,16 vjec te veshura me fundet me te shkurtra qe ekzistojn per t shku n shkoll ☹️☹️... Me pak fjal gjykoj vetem ato femra ose meshkuj qe e teprojn pak me veshjen ne jeten e perditshme

Varet , ne pergjithesi me plq ata qe vishen thjesht e me nje kombinim qe i ka hije ,si vajzave dhe djemve. Nrm jane dhe rastet kur femrat me shume jane te zhveshura se te veshura , nk me plq ajo lloj veshje , ne mendjen time i paragjykoj pak , sepse un vet nk jam tipi i ekstravagances , me plq te vishem sportive dhe te ndjehem sa me rehat . Cdo kush ka te drejten te vishet si ti doje kokrra e qejfit , por nk me plq te shoh goca shkolle diku tek 15 ,16 vjec te veshura me fundet me te shkurtra qe ekzistojn per t shku n shkoll ☹☹... Me pak fjal gjykoj vetem ato femra ose meshkuj qe e teprojn pak me veshjen ne jeten e perditshme
Ca do bosh mos u merzit :p

Jo..
As nuk vishem bukur,jo se nuk di por nuk kam.
Sa here dal i hedh nje pershkrim vetes,jo te tjereve.

Back
Lartë