• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A i gjykoni njerëzit nga veshja?

Ate e di un po doja te mi tregoje ti
Supozohet pyetja te ishte e qarte per mua se ti qe e ben normal qqe duhessh ta dish.
Atëher që të jesh më e qart jan dy gjëra të ndara me presje përshtatshmëria veshja-ambienti dhe redpektimi i kodit të veshjes.
Dhe pyetja jote ka bashkuar (përzier) ktto dyja që bën t humb thelbi i mendimit tim.
A Ësht kjo rezultat i paqartësis tënde apo tendencioze ktë na e thuaj ti :)

Jo, sepse si ai qe vishet 20$ sikur ai 2000$ te njejtit jane.
Ai i facebook vishet 100$ ai qe ska rrog 1000$ eh eh

Supozohet pyetja te ishte e qarte per mua se ti qe e ben normal qqe duhessh ta dish.
Atëher që të jesh më e qart jan dy gjëra të ndara me presje përshtatshmëria veshja-ambienti dhe redpektimi i kodit të veshjes.
Dhe pyetja jote ka bashkuar (përzier) ktto dyja që bën t humb thelbi i mendimit tim.
A Ësht kjo rezultat i paqartësis tënde apo tendencioze ktë na e thuaj ti :)
Zemerush pyetja ime nuk ishte tendencioze apsolut!
Thjesht spjegim doja pasi te pash komentin qe the: Ne raste ekstreme….
Nejse 🤗

Me teper se gjykimit te veshjes,gjykoj papastertin e saj ose parregullsin e tipit:te veshur nje kemish dhe mos futja e saj ne menyre te rregullt brenda pantallonave ose veshje te pahekurosura,por jo te shaj menyren e veshjes apo arsyen e veshjes,kjo ka te bej me mundesit ose njohurit dhe eshte dicka qe nuk me perket per gjykim.
Sa per kodin e veshjes serisht per mua nuk eshte fajtor ai/ajo qe eshte veshur ne menyre te pahijshme por ai/ajo qe ja dha iden e veshjes ose mosndalimin e hyrjes ne ate ambjent me kod te posacshem veshjeje.

Back
Lartë