• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A Falet Tradhetia......

A falet tradhëtia për hir të fëmijëve?

• Gjithsej votues
    18
nrm qe jooo. nese un jam shkaktarja ateher te vij tme thot ktu ktu puna dhe sqarohen te gjitha ?te me tradhtoj do e vrisja me duret e mia ???

Asiher, tradhtia sido qe te jet tradhti osht. Do doja qe cdo gje te ma thoshte, prbl esht ky dhe nese kishte zgjidhje ok nese skishte secili ne pun te vet. Ama tradhtia sesht nje zgjidhje e prbl ?

Ka ndodhur. A duhet t’ia pranosh dhe të rrezikosh të ndahesh, apo ta mbash për vete? A është heshtja më e keqe se vetë akti?
Une mendoj se duhet treguar dhe jo evituar,
Tradhtia besoj fillon pas nje lidhjeje te gjate dhe partneret duan te deshmojne se "vlejne'akoma duke shkuar me partnere te ndryshem.
Fatkeqesisht nuk ka rregulla dhe une personalisht nuk TRADHTOJ qofte edhe nje mikeshe apo shok qe ndaj mendimet.
As s'e fal por as se bej.

Si bejne keto dallendyshet, thoni ishalla nuk merrni ndonje burre me lek, sepse koeficienti i tradhetise eshte 1.20 me unlimited stakes :p

Dhe jo qe do e falni, por do beni sikur nuk dini gje madje. :p

!.... sepse i bie te jet gabimi im nese ai me tradhton....spese kerkon dicka qe ndoshta tek mua nuk e gjennm nese ka arsyeee gjithmon.. por kshu kottt jo nk do e falja kurr.

Një tradhëti e falur , për mua quhet mungesë respekti ndaj vetes : )
Që nuk do e falja jo e jo , por do i nxirrja dhe sytë vëndit , të paktën para se të vazhdonte me '' misionin " , t'i ngelej një dhuratë nga unë :D

Me ca po lexoj ktu un me veshet e mi, ju femrat boheni kanibale fare mas tradhtis, zoti i nimoft partneret tuaj dhe mos ja dhont munsin me ju tradhto se e pasken punen keq :p

Kurre............ perderisa i heq vetes shume mundesi cfare do ta lejoj ate ??

ta harroje..............

Mendoj qe tradhtia mund tvij si shkak e humbjes 'Interesit' ndaj personit qe ke ne krah, se nqs do egzistoje dashuria deri nfund nuk shko menja per tjeter person :)
Ishalla sna bie qe ta provojm :p

A me kanë tradhetuar ? Po normale qe po
Jo se i kam lëne dicka mangut..... kurree....
Po ndonjihere curveria eshte gjak.
A kam tradhetuar ??? Kurrë.....
Sa jam me 1 jam me ate....

nuk me ka tradhtuar njeri, sepse kam nditur te shkeputem nga lidhja me kohe para se te behem victim e nje idioti, pastaj kam antena teper te mrefura kshu qe ne asnje moment nuk do e lejonin ato nje gje te till pa mos me aktivizu mua :)

Tradhëtia nuk falet,por ndonjëherë e falim për hir të dashurisë.
Eh kur je e dashuruar nuk ja shikon të metat dhe mundohesh tja falësh të gjitha.

Back
Lartë