• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A eshte e drejte....?

Shiny

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

A eshte e drejte qe admina,super admin,founder e me rradhe sa jane te ta mbyllin temen ne mes te diskutimit,pa i dhene aresye apo shpjegim askujt. Ta mbyllin temen me nje koment tyrin ne fund ku gjithmone tregohen ofensive ndaj atij qe ngre shqetesime,gjithmone te njeanshem ne krahun e adminave... Mundesisht ta mbyllin temem e vazhdojne komentojne vet akoma...

Kjo gje ka ndodh kundrejt meje edhe shum te tjereve ktu,ja ndodhi edhe sonte...
Mund ta mbyllni edhe ket teme,komentin kthemani si te doni,nuk jam i interesuar tju bej replike me.

Mund te perdoresh butonin Raporto per cilen teme e ke fjalen.
Temat mbyllen pasi degradohet nga antare qe skan lidhje me te.

@Shiny kur ben nje ankese sigurohu qe ta besh ne sektorin e duhur dhe do ishte me mire te kontaktosh me administratorin nese kerkon zgjidhje te problemit.

Ndersa kjo pjese qe ngre ti eshte pak fake..

Un personalisht kam kontaktuar me adminin,ose moderatorin perkates te nenforumit ku diskutohet.
Po me siguri esht ankuar ndokush per ate tem.
Zakonisht adminet mbajn me hater antaret e vjeter,ose antaret qe kan vler neper forumet e tjera.Nuk mund te konkurrosh dot me anetaret qe e kan mir me adminet.

Un personalisht kam kontaktuar me adminin,ose moderatorin perkates te nenforumit ku diskutohet.
Po me siguri esht ankuar ndokush per ate tem.
Zakonisht adminet mbajn me hater antaret e vjeter,ose antaret qe kan vler neper forumet e tjera.Nuk mund te konkurrosh dot me anetaret qe e kan mir me adminet.
E ke gabim. Nuk e di me ke ke folur por me parashtro njehere problemin qe ke ne privat ose dhe ketu :)

A eshte e drejte qe admina,super admin,founder e me rradhe sa jane te ta mbyllin temen ne mes te diskutimit,pa i dhene aresye apo shpjegim askujt. Ta mbyllin temen me nje koment tyrin ne fund ku gjithmone tregohen ofensive ndaj atij qe ngre shqetesime,gjithmone te njeanshem ne krahun e adminave... Mundesisht ta mbyllin temem e vazhdojne komentojne vet akoma...

Kjo gje ka ndodh kundrejt meje edhe shum te tjereve ktu,ja ndodhi edhe sonte...
Mund ta mbyllni edhe ket teme,komentin kthemani si te doni,nuk jam i interesuar tju bej replike me.

Normal qe eshte e drejte ... gjithmonë brenda normave

Back
Lartë