Do ta gdhi sot te fle neser ne klas se shijon?Hajde bejm nani tani ??
Puc ty fort???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do ta gdhi sot te fle neser ne klas se shijon?Hajde bejm nani tani ??
Ik fli gjumë dhe dedikoju shkollës.Nuk e perballoj dot inteligjencen e tij,sa merak behet per mua i raft pika??
E drejt po jam zgjuar se sjam neser ne shkolle kam marr raport se jam semure???Ik fli gjumë dhe dedikoju shkollës.
Shfrytëzoje mundësinë sa e ke.
Jeta është e gjatë e si dihet në cfarë skutash të hedh.
Bëhu e zonja e vetes dhe e pavarur nga askush.?
Të kaluaraE drejt po jam zgjuar se sjam neser ne shkolle kam marr raport se jam semure???
Faleminderit???Të kaluara?
Ca i the doktoreshes ma jep nje raport per neser se do jem smur ?E drejt po jam zgjuar se sjam neser ne shkolle kam marr raport se jam semure???
Po iki te fle une pra qe te zgjohem pa gdhire dhe te dal nga parazitlleku ?E drejt po jam zgjuar se sjam neser ne shkolle kam marr raport se jam semure???
Vrap nga liqeni???Po iki te fle une pra qe te zgjohem pa gdhire dhe te dal nga parazitlleku ?
Jo kam lene nje dore domino pergjysem ktu ke lagja.Vrap nga liqeni???
Po une e shkreta thuaj qe sjam shkolle cdo parazitoj nsr mire ti do e besh nje dore domino???Jo kam lene nje dore domino pergjysem ktu ke lagja.
Pleqni mo ?
Hajde ktu dhe merr ca mend nga te iluminuarat ?Po une e shkreta thuaj qe sjam shkolle cdo parazitoj nsr mire ti do e besh nje dore domino???
E mire mire hajde vrap fli dhe ti se po parazitojm shume te kjo teme??Hajde ktu dhe merr ca mend nga te iluminuarat ?
Me te dal nga parazitlleku e kishte fjalen nga forumi @Apache me kaq sa kuptoj mendja ime prej bjondeje ??Vrap nga liqeni??
I thuaj moles me tha @Mignonne qe ajo ne shkrimin e saj ka shkruar,aq di aq flet...Me te dal nga parazitlleku e kishte fjalen nga forumi @Apache me kaq sa kuptoj mendja ime prej bjondeje ??
se kjo qe bejm ne ne forum eshte nje form parazitlleku . ? ku degradojm ne diskutime sepse kshu na vjen biseda ( fjala degradim nuk eshte ofenduese ✌?) ofenduese eshte kur thuhet sic tha @Mignonne kaq din kaq thon ?pa tendenc te keqe @Mignonne po doja ta thoja ✌? Se sme linte mola ?