• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A e ndiqni " Hell's Kitchen "

E kam parë nja dy episode të lëna në gjysëm dhe jo vetëm që smë duket funny por i ekzagjeruar.
Renatos nuk i shkon fare ai lloj roli i sforcuar. Smë tërheq fare si show..

E kam parë nja dy episode të lëna në gjysëm dhe jo vetëm që smë duket funny por i ekzagjeruar.

A e ke pare si i then pjatat Renatoja.Si bën si mendjemadhe Brunilda,apo historinë e qimes

jo ta shpif ai renato meTHkoll.....ne pergjithsi i urrej greket dhe fansat e tyre cpune kam te shoh ate gjysem burr

Emisioni me kot qe mund te egzistoj...
E kam pa vec iher 2 min dhe mund te them qe osht shume fals... se ska shqiptar qe duron kaq shum..
Me qen un atje ja kisha fut me tigan kokes :p

Po

Kam te puna nje djalosh qe punon
e teksa punon degjon me audio H K

Me besoni se nuk i rri afer me shume se nje min,e pse dua biseden e tij,por ma mesoi,edhe sapo i afrohem e heq HK :p:D

Cdo gje eshte per show ma ka thon vajza halles time ajo qe qe deri ne finale sara

Back
Lartë