• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A e dini se ,,,,,, ?

-Bamirësia nuk të varfëron
-Se rrena i ka këmbët e shkurtëra,
-i talluri të tall
-çudia më e madhe tre ditê zgjatë!
-Thjeshtësia e zbukuron njerjun
-Disa njerëz janë aq të varfër sa gjithçka çfarë kan janë paratë..?
"Huazuar"

Dhe thashethemexhinjte, sa neveri i kam.
Ne nje pellg notojne me mosmirnjohësit?
Sepse vrasin dike njesoj, ashtu pa faj.
Mua me pelqejne njerez qe flasin drejte dhe troc.
Kush shpif i thote mbrapa kraheve gjera te cilat nuk qendrojne?
E di, edhe une e kam menduar kete punen e thashethemeve, pse njerezit marrin neper goje dhe shpifin?! Konkluzioni eshte se njeriu eshte nje "kafshe sociale"(sic ka thene aristoteli) qe nuk rri dot pa ndervepruar me njerez te tjere. Nuk rri dot pa komentuar ngjarjet dhe jeten e te tjereve, arritjet dhe deshtimet e te tjereve, me shume nga inati dhe dashakeqesia. Komentet pozitive i kane te pakta, sic e tha edhe At Zef Pellumbi "shqiptarit i duhet nderruar truri, e ka humbur dashurine per njeri tjetrin"?

Dhe thashethemexhinjte, sa neveri i kam.
Ne nje pellg notojne me mosmirnjohësit?
Sepse vrasin dike njesoj, ashtu pa faj.
Mua me pelqejne njerez qe flasin drejte dhe troc.
Kush shpif i thote mbrapa kraheve gjera te cilat nuk qendrojne?
Aaa sa bukur ke fol ,,kshu themm e unn me i than gjant troç pa maska dhe pa nënkuptime?,,por unn jam konsideruar si person paragjykues fakti që ma para i thosha gjant troç pëlqimin ose mos pëlqimin dhe duke par se vazhduan me të njëjtin mendim vendosa ti anashkaloj gjant që nuk më pêlqenin..

• Super Dashuri
Reactions: .
E di, edhe une e kam menduar kete punen e thashethemeve, pse njerezit marrin neper goje dhe shpifin?! Konkluzioni eshte se njeriu eshte nje "kafshe sociale"(sic ka thene aristoteli) qe nuk rri dot pa ndervepruar me njerez te tjere. Nuk rri dot pa komentuar ngjarjet dhe jeten e te tjereve, arritjet dhe deshtimet e te tjereve, me shume nga inati dhe dashakeqesia. Komentet pozitive i kane te pakta, sic e tha edhe At Zef Pellumbi "shqiptarit i duhet nderruar truri, e ka humbur dashurine per njeri tjetrin"?
Por, e keqja me e madhe eshte se thashethemet te bejne armik me te gjithe kur ti nuk e di arsyen.
Une njerezit nuk i njoh nga thashethemet.
Hyj direkt ne bisede nese dua ta njoh dhe kaq, e nese nuk me intereson thjesht e anashkaloj pa i bere keq as me fjale.
Sepse fjala vret me shume se plumbi.
Veshtire per ne qe rritemi ne emigrim te flasim si duhet dhe pse disa klase i kam bere ne shqiperi, por prap e ndjej veshtiresine.
Kam nje vit qe flas e shkruaj shqip dhe kam ndryshuar pak, por prap e veshtire eshte.
Sot mungojne njerezit e rritur ne mendje.
Sepse te rritur te ben mendja jo mosha kam lexuar!

A e kini dite qe, kur t'ju qon dikush 1 zemer ne mesenger e qe fluturojne plot te nalt, ju muni me ia ngjite njones zemer edhe me shetit poshte e nalte kah te doni? ? :lolx:

Kali i detit është kafsha e vetme e mbretërisë së kafshëve ku mashkulli lind në vend të femrës??

A e dini se ....

Fizikisht është e pamundur të lëpish veten në bërryl.

75% e atyre që e lexojnë këtë do të përpiqen të lëpijnë veten në bërryl. ?

A e dini se ....

Fizikisht është e pamundur të lëpish veten në bërryl.

75% e atyre që e lexojnë këtë do të përpiqen të lëpijnë veten në bërryl. ?

Qenkam ne 25% :D

A e dini se peshkaqenet kane 47 dhemb dhe nese njeri i humbet ati i del i riu mbrenda7 diteve

12791008_573940986090637_1868352204701928066_n.jpg

Back
Lartë