• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

A e dini se ,,,,,, ?

...mua nuk më grisen kurrë atletet?
Sepse kam shumë.dhe një.palë më jetojnë deri në 10 vjet.

A e dini se dashurija esht vetem nje iluzion psikollogjik e krejuar nga njerzija? Zgjohuni!

Se krenaria ka vrare dashuri vertete te medha,qe mund te finalizoheshin me martese :):).

• Dashuri
Reactions: .
Un mendoj jan me te dobet perderisa ju shkon ne mendja vetvrasja kjo do thot qe dicka nuk perballojn dot!
Samurait qe benin "harakiri"(vetvrasje), nuk e benin se ishin te dobet, e kunderta eshte e vertete.?Shumekush e ka menduar vetevrasjen, dikush nga dashuria e humbur, dikush nga semundja e rende ,dikush nga varesia e droges e sidomos bixhozit. Shume nga keta e kapercejne kete vendim te veshtire dhe behen me te "forte" menderisht!?

Samurait qe benin "harakiri"(vetvrasje), nuk e benin se ishin te dobet, e kunderta eshte e vertete.?Shumekush e ka menduar vetevrasjen, dikush nga dashuria e humbur, dikush nga semundja e rende ,dikush nga varesia e droges e sidomos bixhozit. Shume nga keta e kapercejne kete vendim te veshtire dhe behen me te "forte" menderisht!?
Po pra kto jan ca arsye qe nuk perballon dot jeten edhe ben vetvtasje, i bie te jesh i dobet psikologjisht jo i fort, je i fort mund te ja dalesh por ama te vrasesh veten esht dobesi! Pse e quani te fort dike qe vret veten?? Se ka guxim te ja bej baam vetes???
Ai 1 second esht..
kurse te perballosh vershtirsite e jetes esht FORCE..

Shoke dhe shoqe flasim per gjerat e bukura te jetes?, ju nuk e keni provuar ate lloj gjendje psikologjike, as mos e.provofshi?

Back
Lartë