Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E di, edhe une e kam menduar kete punen e thashethemeve, pse njerezit marrin neper goje dhe shpifin?! Konkluzioni eshte se njeriu eshte nje "kafshe sociale"(sic ka thene aristoteli) qe nuk rri dot pa ndervepruar me njerez te tjere. Nuk rri dot pa komentuar ngjarjet dhe jeten e te tjereve, arritjet dhe deshtimet e te tjereve, me shume nga inati dhe dashakeqesia. Komentet pozitive i kane te pakta, sic e tha edhe At Zef Pellumbi "shqiptarit i duhet nderruar truri, e ka humbur dashurine per njeri tjetrin"?Dhe thashethemexhinjte, sa neveri i kam.
Ne nje pellg notojne me mosmirnjohësit?
Sepse vrasin dike njesoj, ashtu pa faj.
Mua me pelqejne njerez qe flasin drejte dhe troc.
Kush shpif i thote mbrapa kraheve gjera te cilat nuk qendrojne?
Aaa sa bukur ke fol ,,kshu themm e unn me i than gjant troç pa maska dhe pa nënkuptime?,,por unn jam konsideruar si person paragjykues fakti që ma para i thosha gjant troç pëlqimin ose mos pëlqimin dhe duke par se vazhduan me të njëjtin mendim vendosa ti anashkaloj gjant që nuk më pêlqenin..Dhe thashethemexhinjte, sa neveri i kam.
Ne nje pellg notojne me mosmirnjohësit?
Sepse vrasin dike njesoj, ashtu pa faj.
Mua me pelqejne njerez qe flasin drejte dhe troc.
Kush shpif i thote mbrapa kraheve gjera te cilat nuk qendrojne?
Por, e keqja me e madhe eshte se thashethemet te bejne armik me te gjithe kur ti nuk e di arsyen.E di, edhe une e kam menduar kete punen e thashethemeve, pse njerezit marrin neper goje dhe shpifin?! Konkluzioni eshte se njeriu eshte nje "kafshe sociale"(sic ka thene aristoteli) qe nuk rri dot pa ndervepruar me njerez te tjere. Nuk rri dot pa komentuar ngjarjet dhe jeten e te tjereve, arritjet dhe deshtimet e te tjereve, me shume nga inati dhe dashakeqesia. Komentet pozitive i kane te pakta, sic e tha edhe At Zef Pellumbi "shqiptarit i duhet nderruar truri, e ka humbur dashurine per njeri tjetrin"?
A e dini se ....
Fizikisht është e pamundur të lëpish veten në bërryl.
75% e atyre që e lexojnë këtë do të përpiqen të lëpijnë veten në bërryl. ?
Sad but true
Sapo e provova ??nuk behet??A e dini se ....
Fizikisht është e pamundur të lëpish veten në bërryl.
75% e atyre që e lexojnë këtë do të përpiqen të lëpijnë veten në bërryl. ?