O mr.A skam koh vlla une mu hanger me komente ktu,jam 23 vjec edhe punoj por jo ne shkollePo perton apo ske msu shqip akoma te ngatarrohen gishtat?
Nejse mo u lodh se nuk ja vlen. Ke te drejt
Jemi ne rregull tani ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O mr.A skam koh vlla une mu hanger me komente ktu,jam 23 vjec edhe punoj por jo ne shkollePo perton apo ske msu shqip akoma te ngatarrohen gishtat?
Nejse mo u lodh se nuk ja vlen. Ke te drejt
Ik mos u lodh...O mr.A skam koh vlla une mu hanger me komente ktu,jam 23 vjec edhe punoj por jo ne shkolle
Jemi ne rregull tani ?
Qefi t'a ka por s'ta Mba e modifikova ?Rruges jam.. uroj mos te arrij asnjehere ne destinacion..??
Une i pelqej njerezit e mire qe dine te komunikojne dhe me bejne te ndjehem edhe une mire. Po sdua kurrsesi te bie ne dashuri me asnje per faktin se jam e martuar e jo beqare .Qefi t'a ka por s'ta Mba e modifikova ?
sa serjoz qe flet o vdekt @Tironci per ty o zot ????Dashuria lindi aty ku ti se ke imagjinuar ?
Besoj te vje gjyhnaf te thuash jo ????Jasht forumit edhe e le ndonje takim kshu me t'rreshkitme (se helbete njerez jena ) ?
qikshu bohen kto pune (ne kohe me diell aaaa ) ?
Qysh jo krrup per at hahaha@Bjondina2019 si thu a boj per @Passion ???
Dil ne rruge shpejt ?@Passion hajde ?Dashurohemi
@Passion nrrug jom mo dil te takoj ????Dil ne rruge shpejt ?
Nrronx pishes ?Jasht forumit edhe e le ndonje takim kshu me t'rreshkitme (se helbete njerez jena ) ?
qikshu bohen kto pune (ne kohe me diell aaaa ) ?