Kush? ?keq e me keq po behen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kush? ?keq e me keq po behen ?
na marrsh pleshtat qe si kemi ?Un them jo
Por edhe kta te forumit njerz jan, dmth disa jo te gjith ?
punet pra ?Kush? ?
Sthash per ty, per kta qe sua kemi pare as nje thojz dore ?na marrsh pleshtat qe si kemi ?
E ba zoti mire ?punet pra ?
mire m po u dashurove do dashurohesh me ato qe ke pa ?Sthash per ty, per kta qe sua kemi pare as nje thojz dore ?
Ku di une ca jan ata? ?
Amin o zot se eshte dhe dite Bajrami ?E ba zoti mire ?
Po po normal, me fantazma nuk dashurohem prite zot ?mire m po u dashurove do dashurohesh me ato qe ke pa ?
E mire pse qesh ?Amin o zot se eshte dhe dite Bajrami ?
Se je bo thum thekthi kto kohet e fundit ?Po, pse di gje ti pse me ngacmon ky vllau jot kto kohe? ?
Se ska Bajram e Pashke qe e merr persiper ?E mire pse qesh ?
Wwooow po qenka keq fare puna or ti ??Se ska Bajram e Pashke qe e merr persiper ?
Thuaj qe jam e zen pra ?Se je bo thum thekthi kto kohet e fundit ?
pse kot bera gjithe ate "ehhhhh" une .... me doli nga shpirtiWwooow po qenka keq fare puna or ti ??

Thuaja vete ? per kok te lulesThuaj qe jam e zen pra ?
Si thuhet ne kto raste? Te shkuara? ?pse kot bera gjithe ate "ehhhhh" une .... me doli nga shpirti![]()
Po me lulen cke? ?Thuaja vete ? per kok te lules
me shendet .... shoqeruar me nje shkelm byceveSi thuhet ne kto raste? Te shkuara? ?

E me nje shpull turinje faaaaaap te vish ne vete ?me shendet .... shoqeruar me nje shkelm byceve![]()