Po a din me vra ti ??? se me dashuri sdikeSdi me dashuru une.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po a din me vra ti ??? se me dashuri sdikeSdi me dashuru une.
Sdi as me vra.Po a din me vra ti ??? se me dashuri sdike
Ahhh po din me bo sex ???Sdi as me vra.
Dmth ti qenke e dashuruar me dike ktu ?! ??Po pse jo ben me u dashuru nese ja vlen per dike ?
Joo thjesh mendimi im eshte nese ja vlen pse joo ?Dmth ti qenke e dashuruar me dike ktu ?! ??
Ok suksese pra . ?Joo thjesh mendimi im eshte nese ja vlen pse joo ?
Flm gjithashtu te uroj dhe ty ?Ok suksese pra . ?
Une e kam kalu klasen , jam dashuru 3-4 here . ??Flm gjithashtu te uroj dhe ty ?
Hahahaha ngelsh pa dashnore pra ja ke be 8 me 2 apo ta kan be ?Une e kam kalu klasen , jam dashuru 3-4 here . ??
Njera ma beri njehere 8-2 , por pjesen e dyte ja bera une dy here nga 8-2 edhe fitova . ?Hahahaha ngelsh pa dashnore pra ja ke be 8 me 2 apo ta kan be ?
Hahaha ohhh cta kan ber uu knaqa e para quhet edyta jo ??Njera ma beri njehere 8-2 , por pjesen e dyte ja bera une dy here nga 8-2 edhe fitova . ?
E para eshte e lepurit nuk quhet , e dyta e treta e me radhe quhen . ??Hahaha ohhh cta kan ber uu knaqa e para quhet edyta jo ??
Ncuq e para e verteta cu knaqa oo @Whiskey mir ta ka boo duhet me e qeras hallall asaj nuk quhet e dyta e 3 hiq e hiq ??E para eshte e lepurit nuk quhet , e dyta e treta e me radhe quhen . ??
Pse knaqesh ti ? ?Ncuq e para e verteta cu knaqa oo @Whiskey mir ta ka boo duhet me e qeras hallall asaj nuk quhet e dyta e 3 hiq e hiq ??
Knaqem sepse ne femrat jemi ma te mira ne vend ju tna beni 8 me 2 va bejm ne ?Pse knaqesh ti ? ?
?Knaqem sepse ne femrat jemi ma te mira ne vend ju tna beni 8 me 2 va bejm ne ?
Do me mesosh po thashe jo?Ne pritje per pergjigjen epike te @Imp4ct ?