Si ske qa me ba?Jam skam QA me ba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Si ske qa me ba?Jam skam QA me ba
Bahhh sa thell i hyre ca ke ngrene qe ne mengje veze te rrahura qe ke kaq energji ???Pse ti e fal tradhetin ??
Une sadoo ta dua...se fal...
Sepse njer e ben nga kureshtja ose dobesia.. Heren e 2 e ben se ka mar zemer se efal heren e 3 e bo rrug heren e 4 I boj 40...?
Kshu jam....ne shumicen e kohes ?Bahhh sa thell i hyre ca ke ngrene qe ne mengje veze te rrahura qe ke kaq energji ???
Mos u bej kaq e mire se do bie ne dashuri pastaj ???Kshu jam....ne shumicen e kohes ?
Ta nxjerr une direkt nga hundet mos u mrz ahahahahah?Mos u bej kaq e mire se do bie ne dashuri pastaj ???
Ik moj dreq po mua me lusin?Ta nxjerr une direkt nga hundet mos u mrz ahahahahah?
Shumica gjithmon jepet lir ??Ik moj dreq po mua me lusin?
??? Justifikime po lereShumica gjithmon jepet lir ??
E kam thene dhe me larte falja nuk eshte turp por kultur ? je shume e mireShum her e them edhe pse nuk eshte faji im ekam fjali te shpesht ne fjalorin tim.
Me mua e kishe ti ??Lol ke 2 karramele ose gjen nje protofol.....nje te mbyll nje te hap kush te terheq me shum ?
Ai qe ka "Leke" brendja pra mjafton mos te jete bosh..Po hahaahha
Asnje do i lija aty te dy??Ti sw di kush ka e kush jo ca do merjeww
Dmth nuk qenke hajdut bravo ahahahahahahahagaAsnje do i lija aty te dy??
Une vetem zemra vjedh asgje tj..Dmth nuk qenke hajdut bravo ahahahahahahahaga
Une skm zëmer shyqyr ahahgahahaUne vetem zemra vjedh asgje tj..