Puc ?Lali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Puc ?Lali?
KafshPo normal une fjalen me fal e kam per cdo gjo mfal do ma leni nje here ?
Zgjursine dhe kulturen mund ta tregojme ne nje situate tjeter dhe jo duke kerkuar falje per gabimet e dikujt tjeter. ?Sot nuk ka njeri pa gabime , ndonjeher fjalen (me fal) e perdorim per te dal nga situata e ndonjeher tjeter per tu ndjer me faj . Te kerkosh falje edhe pse nuk je ne faj eshte zgjuarsi dhe kultur
Tema: po
Un shkrujta mendimin tim.. fjala me fal nuk i thuhet vec dashnores apo dashnorit rilexoje perseri studioj germat he tkeqen ?Zgjursine dhe kulturen mund ta tregojme ne nje situate tjeter dhe jo duke kerkuar falje per gabimet e dikujt tjeter. ?
Gjithsesi eshte mendimi yt, por qe nuk jam aspak dakort.
Mir zemra vogel. Se as un se kisha per dashnorin. Se at e bej e kur tket ai faj tme kerkoj. ?Un shkrujta mendimin tim.. fjala me fal nuk i thuhet vec dashnores apo dashnorit rilexoje perseri studioj germat he tkeqen ?
Teori e pergjakshme kjo e juaja (femrat me pergjithesi ?Mir zemra vogel. Se as un se kisha per dashnorin. Se at e bej e kur tket ai faj tme kerkoj. ?
Nejse, t thash mendimi yt se ste veau njeri.